24.9.2008

Koti valmisteltu pentua varten


Viimeiset siivoukset sain valmiiksi. Villamatto sekä puuvillapaperinarumatto lähti lomailemaan määrittelemättömäksi ajaksi (ja toivottavasti palaavat puhtaina lomalta takaisin :} ). Tilalle tuli todella tyylikäs Ikean ikivanha matto, johon tarttuu kaikki sairaan hyvin kiinni (varsinkin koirankarvat) sekä räsymatto. Näitä mattoja oli säästetty juuri täystuhoja varten. :) Pennulle laitoin maakuupaikalle päiväpeiton viikattuna, koska vielä en ole sille ostanut petiä. Toisaalta ehkä parempi, eipähän pääse pumpulia syömään (pentuhan laidunsi kasvattajalla varsin tehokkaasti.. :) ). Lattialämmityksen kun vielä laittaa vähän lämpimämmälle niin pennun on hyvä olla. Tarkoitus on siis totuttaa pentu elämään alakerran vessassa yksinoloajat. Viikonlopun aikana käydään ostamassa 104cm korkea portti ovensuuhun. Tähtään siihen, että mahdolliman vähän tulisi tuhoja (tuhoja sekä itselleen että asunnolle). Tarkoitus on myös aluksi pitää pentu erossa yksinoloajat vanhemmasta koirasta. Ihan vaan varmuuden vuoksi.

Tässä vielä kuva hankituista tavaroista. Jostain vielä pitää ostaa patukka ja narupallo. Nyt yritän pitää järjen kädessä ja en haali kämppää ihan täyteen kaikkea kivaa tavaraa.



Pantoja on siis kolme, yksi pentuajalle (kerkisin ostamaan sen jo, kasvattaja oli kyllä ostanut sille aivan ihanan vaaleanpunaisen pannan jota käytetään ihan varmana), yksi Karlien 30-45cm panta sekä hieman suurempi (45-65cm) Karlien panta ja tähän viimeiseen pantaan sopiva hihna. Lisäksi meillä on lainassa Topin säädettävät valjaat sekä nahkaremmi. Katsotaan mitä pentu pitää tuosta "kruunusta", ainakaan vierailulla käynyt Natta ei siitä välittänyt (palloa ei Nattalle edes tarjottukaan ;) ).

Huomenna tähään aikaan pentu on jo kotona! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti