9.10.2008

Hullut päivät



Eilen kävimme Hulluilla Päivillä. Gimma odotti autossa, ainakin takaisin tullessa oli hiljaa. Kotonakin on välillä hiljaista eikä suoraa kurkkua huutoa ole kuulunut. Öisin Gimma herää joskus viiden aikaan, ilmoittaa asiasta (ilmeisesti pissihätä => pissii paperille) ja jatkaa nukkumista. Hienosti on mennyt perille, että yöllä ei palvelua tule. :)

Eilen nähtiin naapurin sheltti ja se on nyt 10vko vanha. Vähän liian pieni leikkikaveri Gimmalle. Pelotti pienen sheltin puolesta kun Gimma juoksi vauhdilla ohi.. :)

Iltaisin harjoitellaan maahanmenoja, luoksetuloa ja istumista. Istumista ehkä eniten, koska ovi ei aukea ja pannasta ei hihna irtoa ilman istumista. Ollaan kokeiltu myös seinän vierellä seuraamista. Lisäksi koko ajan harjoitellaan mikä on sallittua ja mikä kiellettyä. Suhteellisen hyvin on asiat käsittänyt. Tietenkin sitten kun pissihätä, väsymys tai nälkä niin pahuudet tulee voimakkaammin mieleen. :)

Julkisiin kulkuneuvoihin pitäisi taas suuntautua..

Ainiin.. Tänään tuli rekkarit kirjattuna kirjeenä, nyt on ihan turha epäillä minun viksua ja vilmaattista koiraa miksikään muuksi kuin malinuaaksi. Nyt on mustaa valkoisella todisteena. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti