1.10.2008

Kettu vai lepakko?


Siinä pohdintaa kun kävin töissä esittelemässä "äippä"-loman tulosta. Töihin menimme bussi-juna -yhdistelmällä. Menin vahingossa väärälle osastolle junassa, mutta konnari tyytyi vaan lirkuttelemaan Gimmalle. :) Töissä kaikki olivat kiinnostuneet Gimmasta ja Gimma kaikista. :) Kaikilta oli kiva saada rapsutuksia. Huomaa, että pentu on saanut runsaasti itseluottamusta lisää. Pian Gimma kuitenkin hyytyi ja sitten mikään ei sitä saanut hereille, ei edes printterit, kävelevät ihmiset jne. Töissä hissi oli
ainoa joka aiheutti Gimmassa hieman hämmennystä, mutta lattiat eivät.
Mitkään pinnat eivät ole toistaiseksi olleet inhottavia.
Harmi Virpi, että olit tainnut ehtiä lähteä kotiin.

Kotiin palattiin Sellon kautta, josta kävimme ostamassa luun. Vielä pentu arastelee ihmispaljoutta ja "sinkoavia" ihmisiä, joten Gimma tyytyi hovikuljetukseen. Vähän kokeiltiin liukuportaita ja niissä Gimma seisoi rauhallisesti. Metrossa ei olla vielä käyty, joten sinne pitää vielä päästä.

Kotiin päästyä levättiin hetki ja sitten suunnattiin Naantaliin. "Kuoro" takakontissa piti huolen, että väsynyt kuski ei sammahda matkalla. Onneksi suurinosa matkasta meni nukkuen. Tämä olikin tähän asti pisin matka autossa. No viikonloppuna pääsee vielä pitemmälle reissulle.. ;)

Niin ja pentu ei ole vieläkään kakkinut sisälle, muutama pissa on sen sijaan päässyt sisälle. Paperille pentu ei osaa pissata, eikä taida oppiakaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti