6.10.2008

Yksinoloharjoituksia ja matkustusta



Gimma vietti ensimmäiset täydet päivät yksin torstaina ja perjantaina. Päivät pidimme lyhennettyinä n.9-15, mutta kyllähän siinäkin sitä oli.

Perjantaina lähdimme kohti Kuortanetta. "Kannustusjoukko" väsyi nopeasti. Kerran pysähdyttiin pissimään matkalla. Yövyimme Riikan ja Natan luona. Kiitos ihan ensimmäiseksi yösijasta kummallekin! Gimma rauhoittui kylässä kivasti boksiin, eikä tyttö pissannut/kakkannut kertaakaan sisälle. Hyvä Gimma! Lauantaina olimme katsomassa jäljestystä, Gimma ja Natta odottivat autossa. Illalla kävimme tutustumassa läheiseen kentään ja seurasimme Natan ja Riikan treenejä. Sitten kävimme kääntymässä tyhjällä skeittikentällä.

Sunnuntaina oli tottis ja purut. Aluksi Gimma oli katsomossa mukana, mutta sitten koirien tuonti sinne kiellettiin niin loppupäivä meni autossa nukkuen (välillä tietenkin käytiin pissillä ja kerjättiin rapsutuksia. ;) ). Moikattiin pikaisesti kasvattajaa, jonka mukaan tyttö on kasvanut. No ehkä se on kun sylissä se tuntuu vähän painavammalta. :) Huomenna on punnitus niin tietää tarkemmin, ainakin ruoka on kelvannut.

Tänään oli viritetty puhelin kotiin, josta saatiin kuunneltua Gimmaa päivän mittaan. Aamulla Gimma hiljeni nopeasti, mutta iltapäivällä nukahtaminen oli vähän vaikeampaa. No edistystä jo tämäkin. Töiden jälkeen käytiin juoksemassa sänkkärillä ja sen jälkeen olikin väsy olo. Niin ja käytiinhän me eläinkaupassakin, mutta ei saatu ostettua ruokaa kun sitä olisi ollut vain pikkusäkki ja turhaahan sitä on sellaista ostaa. Katsotaan, jostain on pakko löytyä isompia säkkejä.

Tarttuihan sitä Kuortaneelta mukaan narupallo ja patukka. Vielä pitäisi treeniliivi ostaa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti