14.11.2008

Lenkkeilyä



Eilen käytiin ostamassa iiisolle Gimma tytölle junnuruokaa, Royal Canin Maxi Junioria. Ja suolasen hintasta tavaraa, 15kg säkki maksoi vaivaiset 70,60€.. No tällä mennään kasvuaika, sitten katsotaan uusiksi mitä sapuskaa tuo saa syödä. Käytiin myös hypistelemässä eri häkkejä ja bokseja, mutta mitään valintaa ei vielä tehty.

Ennen kaverille lähtöä tein Gimmalle ruudun, ihme ja kumma, kun sain ruudun tehtyä ja hain koiran (Gimma näki vähän matkan päässä ruudun teon) niin tämä menee nenä maassa kohti ruutua. Ja siis meillä kun tämä ruutujen tamppaus on jäänyt luvattoman vähäiselle. No hieno homma kuitenkin! Kaverin luona meni oikein kivasti, Gimma järsi Suvin antamaa luuta ihan innoissaan. Jos lattialle eksyi istumaan niin Gimma tuli heti syliin ja tarjosi luuta. Vähän meinasi hepulia pukata, mutta siitäkin selvittiin vähäin vaurioin (Mika ainoana otti osumaa).. ;) Otettiin kylässä muutama sivulletulo ja hienosti meni, ihme kyllä, koska ei olla treenattu tätä liikettä muualla kuin kotona.



Tänään käytiin taas lenkillä metsässä. Gimma kirmaa ihan onnessaan kun sai mennä vapaana. Onneksi pysyy lähellä, yleensä Gimma ottaa pienen spurtin ja sitten jarrutus mihin emäntä jäi. Pari kertaa menin piiloon lenkin aikana kun sellainen tilanne pääsi tulemaan. Tuo hakkuuaukea vaikuttaa hyvältä paikalta, siellä on risua, kaatuneita puita, epätasaisuuksia jne. Siellä saa oikein kunnon liikuntaa. Ja tämän reissun jälkeen luonnollisesti joutuu pesulle.. :)

Tämä on niin ihana paikka, pieni puro solisee kovaa:



Tältä näyttää hakkaamaton alue:



Harmi kun vasta nyt löysin metsästä ihan sikana kanttarelleja, ensi vuonna pitää eksyä samaiselle paikalle. Niitä oli meinaan siinä todella paljon (rinne "täynnä")!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti