24.11.2008

Lunta!



Tänään käytiin ulkoilemassa päivällä pellolla. Nähtiin päästäinen pellolla ja kun Gimma tajusi, että se liikkuu niin hampaissa se melkein oli. :) Sen jälkeen piti tarkistaa pellolla mustat savikikkaratkin, että jos nekin olisi päästäisiä. Gimma kuitenkin kuunteli hyvin eikä lähtenyt mihinkään huinimaan. Ihanaa kun tässä lähellä on niin hyvät lenkkimaastot!

Pää hankeen, sieltä voi löytyä vaikka mitä!



Ulkona otettiin taas luoksetuloharjoituksia ja nätisti tuo tottelee kun ei ole häiriötä. Nakkia menee sellaista tahtia, että kohta olisi kannattavaa perustaa oma makkaratehdas. :) Sisällä harjoiteltiin sivulletuloa ja nyt se onnistuu edestäkin päin. Palkka tulee ainoastaan priimasuorituksista. Se ei tunnu haittaavan ja hyvin Gimma keskittyy. Hieno likka! En tiedä onko naksutin hyvä koulutusväline tai mitä, mutta kontaktin (ja muut jutut) tuo on oppinut hyvin ja jaksaa odottaa kontaktissa palkkaa. Tietenkään kestot eivät ole vielä huimia.

Poseeraus pellon laidalla.



Vieriviä lumikasoja metsästämässä.



Pakko vielä laittaa yksi sisäkuva. Gimma pysyi jopa paikallaan!! Söpis.. <3 Tassut tummenevat koko ajan, mutta rinta pysyy vaaleena. Toivottavasti edes yhteen tassuun jäisi sukka. :)



Illalla käytiin ulkoilemassa Paavon ja Niinan kanssa. Paavo taisi tajuta, että Gimma on tosiaan koira ja sen kanssa voi leikkiä. Kivaa kun Gimma ei ainoastaan painosta toista leikkimään vaan toinen myös antaa vastapalautetta. Gimma saikin kunnon liikuntaa Paavoa jahdatessa ja lumessa lyppimisestä. Loppumatkasta Gimma alkoi jopa hyytymään. :) Oli kiva huomata, ettei Gimma katoa minnekään (vaikka Paavo juoksee satunnaisesti kauempana) ja kuuntelee minua (nakit oli taas ahkerasti käytössä).

Niin ja ennen lenkkiä Gimma pelästyi koiranulkoiluttajaa. :( Se pelkäsi ensin ulkoiluttajan vasikan kokoisia koiria ja kun omistaja olisi tullut ilman koiria moikkaamaan niin tuo pelkäsi sitäkin. Olihan tietty aika pimeää ja harmittaa aivan sairaasti tuo pelästyminen. Hyvähän se on jälkikäteen miettiä, mutta olisi pitänyt vaan sanoa, että me ei tervehditä hihnassa PISTE. Niinkuin ei yleensäkään. Takaisin tullessa kierrettiin tahallaan valaistujen teiden kautta ja siellä vastaantulevat ihmiset olivat taas kivoja. Ainoastaan pulkkia Gimma ihmetteli, mutta niillekään se pöhissyt. No toivottavasti tästä ei tullut mitään traumoja.

Ainiin ja Gimma on harvahammas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti