29.11.2008

Onkohan Gimman isä sitten David Beckham?


Voi sitä onnen hetkeä kun tennispallo taas löytyi, yllätys yllätys sohvan alta.. Taas tietty pelit pystyyn ja hyvinhän tuo muosti miten palloa potkitaan. Tosin tyyli on hieman omanlainen jos Beckhamiin vertaa, sillä ei taida olla mitään suussa pelin aika.. :} No se siitä.. Se on hyvä, että pallohulluus on saatu iskostettua.

Eilen käytiin metsässä taas kävelemässä. Gimma haistoi siellä hirven jäljet ja voi vitsi mikä kiinnostus tytölle tuli. :O En olisikaan uskonut sen noin kovin olevan kiinnostunut hirvistä ja lähtevän jäljestämään. No maltto hyvin kuitenkin seurata minua kun risteilin metsässä. Tilaisuuden tullen menin piiloon, mutta nykyään minut löydetään niin helposti. Ilmeisesti Gimma on paniikin sijasta alkanut käyttää nenäänsä kun hävin piiloon.. ;) On se vaan niin ihanaa kun Gimmaa voi pitää auki, se saa itsekin tällöin paljon monipuolisempaa liikuntaa. Toivottavasti näin jatkuukin.

Kotona ollaan harjoiteltu teknisiä harjoituksia. Huomasin, että tuo saattaa ottaa askeleen (tai kaksi) taakse istu käskyn kuultua ja nyt lyhensin välimatkaa melkein suoraan eteen ja painotetaan liikkumattomuutta ja niiauksella alas menoa. Samaa tehtiin maahanmenon kanssa. Maahanmenoa ei ennen oltutaan tehty pitkältä matkalta, ja se tehdäänkin varmaksi lähietäisyydeltä. Myös kestoja olen pyrkinyt lisäämään.

Ensiviikon aiheeksi sivulletuloja, istumisia ja maahanmenoja (seisovalteen).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti