13.11.2008

Säätämistä



Alkaa jo hieman kyrpiä tämä kotona harjoittelu. Gimma osaa tulla sivulle, välillä otan seinän vieressä välillä ilman. Parin viikon päästä rokotukset ja sitten jonnekin ryhmään. Tuntuu ettei oikein edistytä. Pitäisi oikein miettiä mitä pitäisi alkaa uutena opettamaan, koska on se Gimmastakin varmaan tylsää ottaa muutamaa liikettä vaan.

Tiistaina käytiin ulkona Paavon ja Niinan kanssa. Loppumatkasta Paavo sai jo vähän rauhassa mennä, muuten Gimma on aika päällekäyvä (juoksee kyljessä kiinni, mölisee, hyppii..).  Vilkkupanta tuli postissa niin näki missä se Gimma viilettää ja lähellähän se pysyy. Vettä tuli kun aisaa, mutta mikäs siinä kun on hyvät varusteet. Lenkin jälkeen pesin koko koiran ja siitä tuli ihan tervun näköinen kun se oli karvat pöyhittynä, minun puudeli. :D

Eilen oli sitten viimeinen työpäivä niin lähdin töistä hieman ennakkoon. Kävin ulkoiluttamassa koirat ja sitten lähdettiin Gimman kanssa kohti Leppävaaraa bussilla. Bussissa tuli todellista käyttäytymistreeniä.. Gimma istui tai makoi nätisti bussin lattialla ja alku matkasta menikin hyvin. Puolessavälissä matkaa mukaan tuli mies (humalainen tai mielenterveysongelmainen) ja hän koki tarpeelliseksi meidän häiritsemisen. Viereisellä penkillä istuessaan hän alkoi tuijottaa Gimmaa, sihisi kovalla äänellä ja kurottui paikaltaan huitomaan kädellä Gimmaa.. No tätä toistui muutaman kerran, Gimma haukahti tälle huitomiselle muutaman kerran. Kielsin sitä haukkumasta ja nätisti totteli. Sitten mies alkoi huutamaan Gimmalle "DOWN DOWN". Gimma siis istui/makoi lattialla, mutta hänen mielestään Gimman olisi ilmeisesti pitänyt maata koko ajan.. Tämän jälkeen hän halusi silittää Gimmaa. Tosi pelottavaa kun ei tiedä miten tuollaiseenkin pitäisi reagoida. No jälkeenpäin ajatelleen parasta olisi vaihtaa paikkaa samantien. Mutta tyytyväinen olen Gimmaan, hienosti tyttö käyttäytyi eikä provosoitunut hirveästi. Kun saavuttiin Sellolle niin kävin kävelemässä siellä ja sitten kävin nostamassa rahaa. Vaikka sakkia oli Sellossa reilusti (jotkus Singstar-kilpailut) niin tyttö käveli reippaasti ja kun nostin rahaa niin Gimma pisti pepun maahan. :) On se vaan ihanaa kun G osaa käyttäytyä.

Nyt on mietinnässä häkki asiat, alkaa olla aika palauttaa Atlas 40 muoviboksi takaisin Topille. Miten nyt, millaisen kuljetushäkin sitä Gimmalle ostaisi..? Vaihtoehtona olisi normaali boksi, autoboksi (esim. Atlaksen autohäkki) tai metallihäkki. Tai sitten jos siirtäisi Gimman kotihäkin autoon ja ostaisi kotiin uuden häkin... Pitäisi miettiä mikä olisi paras ratkaisu. Joka tapauksessa sen tulisi olla niin iso, että Gimma mahtuisi sinne aikuisenakin.

Sitten vielä liirumlaarumien jälkeen kuvia..

Pupujussi nostetaan hatusta:



Gimma ja lempileikki, lelu suussa ja jaloilla pelataan pallolla



No me lomalaiset lähdetään nyt ulos. :) Tänään käydään ostamassa junnuruokaa Gimmalle ja mennään kylään kaverille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti