5.12.2008

Eläinlääkärissä


Vihdoin ja viimein käytiin "viimeisillä" rokotuksilla. Gimma oli tosi reipas ja lääkäri kehuikin Gimmaa kovasti. Hän ei kuulemma rotua paremmin tunne kuin mitä klinikalla on nähnyt ja hänestä Gimma oli oikein kiva "kun ne belgit voi olla vähän sellaisia..". Gimma ei huomannut piikkejä ollenkaan. Hyvä kun ensimmäiseksi lääkäri totesi kun tultiin ovesta sisään että "ompa tämä elävä tapaus" ja sitten kun kirjoitettiin laskua niin "kyllä se näköjään osaa rauhoittua vaikka elävä onkin". Gimma siis pisti piikitettäessä maaten pöydällä ja samoin kun laskua kirjoitettiin. Ihanaa omata noin hyvin käyttäytyvä koira! Sai olla oikein ylpeä! :] Lisäksi Gimma matkusti ensimmäistä kertaa penkillä turvavöissä. Pienen pyörimisen jälkeen Gimma pisti maaten penkille. :)


Viikolla ollaan harjoiteltu sivulletuloa. Vähän Gimma tuntui levottomalta. Selkeästi huomaa, että kun seuruutin Gimmaa niin otin liian pieniä askelia niin se meni sekaisin siitä. Nyt otan pidempi askeleita niin muutaman askeleen seuraaminen sujuu kohtalaisesti. Otetaan näin alussa helpotetusti näitä juttuja niin kauan, että homman nimi selkeää. Istumisia ja maahanmenoja ollaan otettu vähemmän, mutta ne sujuu ihan hyvin. Istuminen n. kolmesta metristä sujuu ruokakupin kanssa.


Sitten ollaan harjoiteltu hakemista. Piilotan piponi tai käsineeni pimeään huoneeseen ja Gimma saa hakea sen sieltä. Tämä on kiva leikki Gimmasta, mutta pidetään sekin muutamassa toistossa.


Ehkä eniten ollaan tällä viikolla panostettu odottamiseen. Odotetaan istuen kun puen/riisun, odotetaan ruokaa normaalia pidempää jne.


Mitään ei siis olla harjoiteltu kauaa, vaan pyrin treenaamaan lyhyesti kerran-pari päivässä. Näillä mennään, katsotaan jos lisään "perhepotretin" blogiin kun sellainen saatiin otettua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti