13.12.2008

Märkää ja loskaa..



Eilen huomattiin, ettei muovipussilla oikein jalkaa pakata. Muovipussit valuvat ja ovat niin ohkasia, että ne kuluvat ja näin paketti kastuu. No isäntä kävikin työpäivän päätteeksi etsimässä tossua, mutta kunnon tossuja ei löytynyt. Nyt tassussa on sitten lasten kurahanska. Se pysyy hyvin jalassa, mutta katsotaan kuinka kauan se kestää. Voi olla, että ensiviikolla haetaan eläinlääkäriasemalta oikea kenkä jalkaan. Oikeassa kengässä olisi lisäksi se hyvä puoli, ettei se olisi liukas. Pelkään, että Gimma liukastuu ja loukkaa itsensä.

Tällä tyylillä mennään nyt (takana näkyy Gimman yksiö).



Gimma on antanut todella nätisti hoitaa jalkaa. Vähän voi rimpuiluja tulla, mutta sen jälkeen taas annetaan jatkaa hoitoa. Jalka huuhdotaan vedellä kahdesti päivässä ja paketoidaan. Tassu näyttää tällä hetkellä hyvältä. Vieläkin kieltoa uskotaan ja kauluria (Reijon isännän mukaan lampunvarjostinta ;) ) pidetään ainoastaan öisin. Häkistä jouduttiin luopumaan ja nyt nukutaan häkin muovialustan päällä (sinne häkkiin kun aika vaikea päästä kaurin kanssa). Siihenkin Gimma tottui hyvin. Ensimmäisenä iltana tosin vähän piti itkeä yksiössä kun sinne jäi yksin kauluri päässä. :)

Tässä pari kuvaa jalasta, ei oikein hyviä, ne kuvat mitkä kertoisivat paremmin tilanteen tärähtivät.





Ihan kokonaan me ei olla reenailematta (tai touhuumatta, miksi sitä haluaa sanoa). Tällä hetkellä harjoitellaan istumista paikallaan. Gimma istuu ja minä menen välillä seinän taakse piiloon. Nyt on vaan mietinnässä mitä voi opettaa tuolla ilman, että se joutuisi liikkumaan. Mitä rykivää kun se ei saa olla. Ostettin luitakin kotiin, jotta Gimma saisi jotain tekemistä. No kait tämä tästä, suurin pelko on, että viikonpäästä meillä energiaa täynnä oleva huligaani kotona...

Gimma kera omistajan onnittelee Nattaa hienosta toko-tuloksesta! Onnea matkaan voittajaluokkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti