1.1.2009

Jänskätys alkaa..


Olimme vuodenvaihteen kotona, koska tämä oli Toukkiksen ensimmäinen uusi vuosi. Touko ei onneksi pelännyt raketteja. Gimmakaan ei reagoi raketteihin mitenkään (niin kuin ei viime vuonnakaan), vaan nukkui ketarat ojossa rakettien räiskyessä.


 


Gimma kerjää rapsutuksia



Ensimmäinen kokeemme varmistui. Onneksi tenttejä piisaa jo tammikuussa, jotta voi yrittää tehdä jotain muuta kuin panikoida..


Tänään lenkkeiltiin taas Niinan ja poikien kanssa. Gimma intoutui leikkimään Väiskin kanssa oikein kunnolla ja sehän korpesi Toukkaa. Piti räksyttää mustasukkasena vieressä. Nyt Touko nukkuu Gimman häkissä. Se on jostain syystä saanut päähänsä, että siellä on hyvä nukkua.. Törkeetä vallata toisen koti!



 


Toukoa paleltaa ulkona ilman takkia, mutta Gimma on kasvattanut kunnon turkin niin se harvemmin palelee. Gimmalla on vieläkin ihan hulluna energiaa vaikka en ole lisännyt sen ruokintaa ja sen ruoka vaihtui Jahti Vahti Energiaan, jossa on vähemmän rasvaakin..outoa.. Kivointa ulkona on kuoppien kaivaminen ja pään työtäminen hankeen (yrittääköhän se bongata jotain myyriä??).



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti