12.1.2009

Lällislää


Eilen se sitten tapahtui...ekaa kertaa oikeastaan meidän yhteiselon aikana... Gimma lällätteli mulle! Tapahtumaketju meni jotenkuten näin.. Aamulla Gimma oli sitä mieltä, että nukkuminen riittää (oltiin siis käyty jo pikapisulla). No minä olin sitä mieltä, että nyt torkutaan vielä. Yleensä Gimmalla on luu ja se alkaakin sitä syömään heräämisen jälkeen jos toimintaa ei ole tiedossa. No nyt sitä luuta ei ollut.. Gimma lähti omalta paikaltaan seikkailemaan pitkin makkaria, no pyysin sen omalle paikalleen. Pari kertaa käskin ja tämä kattoi minua silleen "ähäkutti, pyysitkös minua luoksesi, no et saa kiiiiinniiiii"! Voitte kuvitella, että ilmeeni näytti aika paljon tältä Yllättynyt.. No en kutsu tuota kuin pari kertaa ja sitten tulee noutaja..ja niinhän siinä kävikin. Ja kun sain sen paikoilleen niin hetken päästä uudelleen.. Häkki oli tietenkin yläkerrassa ja en viitsinyt sitä sieltä hakea, kun muut olisivat heränneet. Koskaan Gimma ei ole noin tehnyt. Otin tämän jälkeen ruokakupin (ei siis ollut saanut vielä aamuruokaa) ja sen kanssa harjoiteltiin luoksetuloa ja omalle paikalle siirtymistä. Kaikki meni nappiin, ei mitään ongelmaa. Voisikohan tuolla alkaa uhmaikä (minä luulin, että se ajoittuisi n.7kk ikään)? Äippä sanoi, että Gimman touhu kuulostaa ihan uhmaikäisen kakaran touhuilta.. No sitä odotellessa, tyyntä myrskyn edellä vai miten se meni.. Tukittu Lisäksi tuo saisi kasvaa vähän, koska tällä hetkellä se mahtuu vanhempieni luona meidän sängyn alle..no mutta mikäs sen kivempaa on kun leikkiä nukkuvaa sillä aikaa kun pieni mulinex menee sängyn alla. Ryömimiseen sivutuotteena tietenkin sängyn pohja heiluu ylös-alas..

Nyt alkoi sitten siirtyminen puuvillasukka-aikaan.. Teippasin sukan kunnolla kiinni ja vielä tassunkin kohdalle laitoin teipin, ettei vaan varpaat menisi irralleen ja repsahtaisi. Haava voi hyvin, Gimma ottaa reippaasti antibiootit kurkkuunsa ja maha on pysynyt kunnossa. Hieno homma! Tänään voitaisiin ekaa kertaa hieman huuhtoa haavaa, kun siinä on inan verran kuivunutta verta. Takajalka, jossa oli se pieni aukko on kunnossa. Enää en pidä siinä ulkona mitään suojaa, koska se täysin kuivunut ja siinä on rupi. Turhaa haudottaa sitä. Virtaa taas alkaa kasaantumaan ja tossuja odotellaan. Tänään soittelen niiden perään jos eivät ole postilootassa (mitään vahvistusmailia tms. ei ole tullut tilauksesta). Lisäksi löysin keskustasta liikkeen mikä myy oikein kenkiä koirille (Toffler) ja mietin vielä siellä käymistä. Jotenkin tuntuisi turhalta ostaa tuolle kenkiä, ei muuten, mutta kun tuon tassujen lopullisesta koosta ei ole mitään tietoa. No onneksi ne olisivat siellä halvemmat mitä muualla. Toisaalta, nuo kengät eivät ole ollenkaan hinnakkaita jos miettiin kuinka paljon rahaa voisi mennä eläinlääkäriin...katsellaan...

Jollei muuta niin yksi asia on hanskassa.. Gimma on erittäin käsiteltävissä oleva tapaus, hoitoasento on tullut liiankin tutuksi.. Gimma isännän jalkojen välissä ja minä hoidan paketin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti