23.1.2009

Pikavisiitti Naantalissa


Valitettavasti vieläkään ei videota ei ole saatavilla.. Mitenköhän noita miehiä motivoidaan?? No, jos viikonlopun aikana en saada videota aikaiseksi niin sitten sunnuntaina voisin yrittää isäntää motivoida...vaikka motivointipatukalla, koska hän on suhteellisen saalisviettinen (harrastaahan se metsästystäkin..).. No se siitä..


Gimma on oppinut ottamaan autossa lunkisti ja nykyään alkaa aika nopeasti nukkumaan. Jos auto pysähtyy niin sitten Gimma nousee ylös, katsoo tilanteen ja jatkaa nukkumista. MUTTA eilen ja edellispäivänä likkaa joutui oikeasti niskapersotteella laittamaan takaisin takaluukkuun jos meinasi sen jättää autoon (esim. auton pakkauksen ajaksi). Sen jälkeen kun sen kerran sieltä hinaa pois niin sitten siellä takatilassa voikin pysyä..ihme homma.. Toivottavasti tuo nyt alkaisi mennä sille kaalii tai jos ei niin täytyy ostaa koiraverkko tai teettää/tehdä häkki autoon. Tänään olin autolla liikenteessä, pari kertaa poistuin kauppaan ja Gimma ihme kyllä pysyi kontissa. Jos vaikka pieni herne olisi taas malin päässä kohdannut sen toisen herneen..


Ja mausteena pohjalla... Gimma oli ihan hajujen vallassa Naantalissa, meni nokka maassa ja vaikka vakkarikoirat räkyttivät niin tämä meni nokka maassa. Ja joo vaikka tarjosin nakkia niin Gimma saattoi syödä ja lopettaa syömisen vaikka kädessä olisi ollut vielä nakkia!!!! Minun ahne pikku-piski nirsoili. En sitten tiedä johtuiko se hajuista vai siitä, että tuo oli saanut poronihra-makupaloja ja nyt Atrian kevytnakit eivät täyttäneet Gimman Gourmee-makuhermoja..ei tsiisus.. No toivottavasti tämä ei jatku kotona, tai muuten alan toimenpiteisiin.


Koirien ohitukset menivät Naantalissa vähän vaihtelevasti, lähiohitukset osaksi menivät pyllylleen. No toisaalta voiko sitä vaatia toista menemään hyvin ohitse kun parin metrin päässä alkaa villakoirat räkyttämään. Ja pääsi Gimma kerran paijaamaan naapurin suomenpystärijohdannais Leeviä, joka vähän häkeltyi saadessaan aktiivisen nartun kaulaansa.. Eilen illalla nähtiin poikaystävä (eli Reijo-malinuija) ja Gimma oli taas ihan rakastunut. Ne on Reijon kanssa jotenkin samalla aaltopituudella kun kummatkin halaili ja riekku.. Taitaa se vaan mennä niin, että belgin paras kaveri on toinen belgi.


Tänään kävin juoksuttamassa Gimmaa vapaana. Paketoin jalan oikein kunnolla, ensin ideaaliside, sitten liimaside, sukka ja lopuksi suojatossu (miten niin olen varovainen? ). Vitsit sitä riemua kun sanoin sille vapaa. Gimma ei tiennyt miten päin olisi ollut, kaahasi edes takas, räkytti mun ympärillä ja yritti muutaman kerran napsia mua hihasta ja jaloista (eikö olekin ihanaa??). Siitä näki oikein, että se nautti menosta!


Emäntä kävi tänään kaupassa ja osti ihkupihku hoitsun suositteleman vauvojen jarrutossun (joo ja ei se pysy jalassa ilman teippiä vaikka sitä mieltä hoitsu kovasti oli).



 


Mikäs siellä on?



 


Emäntä käski mut istumaan, mutta ymmärränhän mä sen...ei musta muuten mitään kuvaa saa otettua..



 


Mä osaan söpistellä



 


Tällaisista maisemista me pidetään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti