9.1.2009

Töppöset tilauksessa


Laitoin VUL:on tilauksen kummistakin MANMAT töppösmalleista. Näitä töppösiä kun on kehuttu niin sitten sellaiset kannattaa laittaa kokeiluun. Toivottavasti ovat hyviä, koska meillä on tarkoitus käyttää töppösiä varsin pitkään. Varsinkin parantumisen jälkeen jos mennään yhteislenkille jonkun koirakaverin kanssa niin tuo saa luvan kulkea töppönen jalassa.

Gimma vaikuttaa hieman väsyneeltä kotona. Epäilen sen johtuvan särkylääkkeestä (Rimadyl), antibiootti sitä tuskin aiheuttaa..? Huomenna ei olisi tarkoitus enää antaa särkylääkettä, koska pelkään tuo riehuvan vaan lisää jos se ei tunnu missään. Eilen aukastiin paketti ja jalka näytti tosi hyvältä! Tällä hetkellä ei muuta tehdä kuin tarkistetaan jalan tila päivittäin ja syötetään tuolle antibioottia. Jos jalka tulehtuu niin sitten uudet lääkkeet.. Pakettia pidetään sunnuntaihin asti. Siitä eteenpäin lääkärin ohjeiden mukaan jatketaan sisällä sukka jalassa ja ulkona kuukauden verran töppönen jalassa.

Viisi tikkiä, päällä vahvalla langalla ommellut, sisällä sulavat tikit



Oli se vaan niin "huvittavaa" kun juttelin kasvattajan kanssa Gimman purennasta päivää ennen tassun uudelleen hajoamista. Kasvattaja totesi, että "Voit näyttää suuta sitten seuraavalla kerralla kun menet lääkäriin käymään". Minä siihen "Ei me nyt hetkeen olla menossa kun tuo jalka on parantunut niin hyvin". Että näin..

Tässä pari kuvaa ennen tassun repeämistä:

Aamulenkillä metsässä, oli ihan sikakylmää.



Mitä suurempi keppi, sen parempi keppi..Nauru



Hirveä nälkä tuolla on.. Ennen lääkäriin menoa kun tuolle ei annettu aamulla ruokaa niin se söi pikku-kiviä meidän eteisen matolta. Kun päästiin lääkäristä ja se makasi rauhoitushöyryissä niin kummasti sitä murojen kauhasun säilytysloorasta kuuli ja tietenkin "hyökkäsi" sinne ahmimaan nappuloita.. Tästä lähin laitan sen suosiolla häkkiin odottamaan kun otan muroa loorasta, koska en halua kieltää sitä ahneudesta. Ruuan tuo vetää huiviinsa nostamatta päätä kiposta, aivan uutta mulle, koskaan en ole näin ahnetta koiraa omistanut.Hymy Toivottavasti ahneus säilyisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti