24.1.2009

Ulkoilemassa Suvin ja Torstin kanssa


Tänään oli todella hyvä lenkkeilypäivä ja me päätettiin Gimman kanssa suunnata sitä viettämään Viikkiin lenkkeilyn merkeissä. Lenkille meidän kanssa tuli Suvi ja Torsti-kääpiövilla. Gimma oli hieman epävarma nähdessään Torstin, mutta epävarmuus hävisi pian. Torsti katsoi, että parempi pysyä pienen etäisyyden päässä elohiiri nuijasta. Oli tosi kivaa lenkkeillä uusissa maastoissa, vaikka mukanani oli pieni belgian vetojuhta.. No onneksi Gimmakin rauhoittui vähäsen lenkin edetessä, mutta ei sitten millään meinannut uskoa, että Torstista hän ei kaveria saa. No en minäkään pitäisi, jos noin kolme kertaa painavampi hyppäisi minun kaulaani. Aina kun tilaisuus tuli niin Gimma olisi alkanut leikkimään.. No jottei lenkki olisi mennyt aivan putkeen niin välillä täytyy ihmetellä ihmisten aivottomuutta.. Vastaan tuli nainen kahden noin 70cm säkäkorkeudeltaan olevan koiran kanssa. Toinen niistä oli vapaana. Kaveri sitten totesikin kovaan ääneen, että eikö kaupungissa pitäisi koirat pitää kiinni (vähän niinkuin wink wink). No tämä nainen alkaa huutamaan saako hän päästää koiransa meidän koirien luo. Kaveri siihen totesi, että hänen koiransa pelkää isoja koiria että ei saa päästää. Minä samaan hengen vetoon, että me ei myöskään tutustuta vieraisiin koiriin. No siinä vaiheessa tämä päästää toisenkin koiran vapaaksi. Minä olen monttu auki ja toistan koirani olevan pentu ja me EI tutustuta vieraisiin koiriin. Tämän piski lähestyy lähestymistään ja minä toistan vieläkin sanomaani, kunnes se piski on jo Gimman iholla. Nainen toteaa siihen jotain tyyliin "anteeksi en mä tajunnut/kuullut.."sliipa slaapaa... Onneksi ei sattunut mitään pahempaa, mutta Gimman epävarmuus toisia koiria kohtaan kuitenkaan tuollaisella toiminnalla vähenee. Miten noin idiootteja koiranomistajia pitääkin olla?? No muuten lenkki meni kivasti ja oli kiva lenkkeillä vähän eri paikassa. Oli myös kiva huomata, että nyt nakki kelpaa (edelleen sama "herkullinen" kevytnakki ) vaikka läheltä kävelisikin koira ohitse. Eli toivottavasti tuo Naantalin vierailulla oleva häröily oli joku ohitsemenevää sorttia.


Lenkin jälkeen mentiin kahveelle Suville. Gimma oli turvallisuussyistä hihnassa (se ei edelleenkään tajunnut Torstin rauhaanjättämistä). No hienosti tyttö pienin pyörimisen päätteeksi kävi maaten, ensin Torstia katsellen ja sitten alkoi koisimaan.


 


Suvi ja Gimma (Gimma keskittyi taas olennaiseen -eli pusetteluun), Torsti taas ei halunnut lähikuvaan..



 


Illan päätteeksi otettiin naksulla kosketusalustaa (kattoi sitä aluksi kun ei olisi sitä nähnytkään  , aloitettiin taas yhdellä tassulla), maahamenoja (menee hyvin, ilman apuja -kiitos naksun) sekä pari maahan-istu vaihtoa ja sivulletuloja (hyvin tulee, lisäksi jaksaa pitää kontaktin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti