28.3.2009

Vika kerta pentutokossa


Mä uskon, että tuosta pentutokosta on ollut oikeasti hyötyä. Ei sillä, että me siellä jotain liikkeitä oltaisiin opittu vaan sillä, että siellä on saanut hyvää häiriötä. Gimma on joutunut keskittymään häiriön alla pieniin juttuihin ja nähnyt toisia koiria. Lenkilläkin on tosi paljon helpompi ohittaa koiria (paitsi Reijo-poikaystävää.. ). Ilmoittauduinkin seuraavalle kurssille, saas nähdä koska sinne päästään. Kouluttajan suositus me saatiin jos se nyt jotain auttaisi.  


Tällä kertaa oli uutena kujajuoksua. Hyvin Gimukka juoksi kujan läpi luokseni. Lisäksi hypättiin toko-estettä. Ensimmäinen kerta meni hyvin, mutta toisella Gimma oli niin kiinnittynyt minuun ettei tajunnun hypätä ja kolautti estettä päin. No eipä se sitä hirveesti haitannut, mutta tyhmä minä kun en tajunnut sen olevan niin...palikka...


Ulkoilut ovat menneet hyvin. Häiriötä taas on ollut, mutta silti Gimma on ollut kiltisti. Hiihtäjät menevät jo rutiinilla, tosin ei me niitä nyt vierestä ohitetakaan.. Lisäksi tänään saku räkytti tiellä kun me mentiin pellon puolella (väli noin 100m) lenkillä. Gimma katsoi, että ketä siellä meuhkaa ja tuli mun luo namikerjuulle. Hieno likka, ettei provosoidu tuollaisista. Lisäksi ollaan heitelty palloa ahkeraan. Gimma on edistynyt kovasti ja palloa on kiva viskoa (enpä tätäkään päivää olisi uskonut näin nopeasti näkeväni..). Ei Gimma vieläkään palloa tuo suoraan käteen vaan juoksee ohi (n. 3 metrin päähän) ja tulee siitä luokseni. Tietenkin asia on työstön alla, tarkoitus on että Gimma tarjoisi palloa voimakkaasti minulle. Vastustus on jo ihan hyvällä mallilla, kunhan saataisiin vielä sama traivi kentälle.. Otteet Gimmalla on erittäin hyvät edelleen, toivottavasti en niitä onnistu pilaamaankaan. Lisäksi otettiin pallon kanssa istumista ja maahanmenoa. Istuminen on nopea, maahanmeno on hidas (mä en osaaaaa... ). Lisäksi otettiin edessä istumista pallon kanssa. Ne meni tosi hyvin. Gimma rauhoittuu hyvin eteen ja puree palloa kovaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti