30.4.2009

Hyvää wappua ja jälki nro8


Päivä aloitettiin jäljellä. Lämpötila +8 astetta, monimuotoisuuspiennar. Nyt hihna meni koko vatsan alta. Jälki oli 50 askelta pitkä ja ehti vanhentua 50minuuttia.


Gimma hämmentyi aika paljon hihnasta. Paalulta lähti hyvin ja meni hyvin noin viiden askeleen verran, mutta kun oli loikkamassa yhden askeleen yli niin jarrutin. Gimma hämääntyi ja nosti pään. Odotin jatkoa jonkin aikaa ja Gimma otti jäljen uudestaan, mutta hämääntyi joka kerta kun jouduin jarruttelemaan. Lisäksi jälki vanheni ehkä liikaa..? Ajattelin, että jos nyt tekisi vaihdellen eri pituisia jälkiä, mutta ei pidentäisi ennen kuin ollaan saatu ajatus toimimaan. Tällä hetkellä minusta tuntuu, ettei Gimma vielä yhdistä kunnolla jälki=ruokaa -ajatusta. Tämä on toisaalta hyvin ymmärrettävää, koska viime vuonna ei tehty kuin muutama ruutu ja nyt ollaan vasta menty kahdeksan jälkeä. Malttia taas minulle. Lisäksi nyt pysytään tuossa hihnasysteemissä niin tuo saa siihen tottua, liikaa muutoksia liian lyhyessä ajassa.


Iltapäivällä lähdettiin bussilla Selloon. Pitkään aikaa ei olla oltu bussissa niin tuli taas mieleen, että voisihan senkin tehdä.. Gimma oli hieman levoton täysinäisessä bussissa (meni maate, nousi ylös, istui), mutta muuten oli nätisti vaikka jouduttiin vaihtamaan paikkaa bussissa, ilmapallo räjähti, bussi kolisi välillä aika paljon jne. Sellossa käytiin liukuportaissa ja käveltiin läpi eläinkauppaan. Eläinkaupan myyjä oli kyllä huvittava..


Eläinkaupan myyjä: "Minkä rotuinen se on?"


Minä: "Malinois"


E: "Hassun värinen"


M: "Se on käyttölinjainen, ne on värivirheitä"


E: "Onko se koulutettu vihaiseksi?"


M:


Että näin.. Sitten hän alkoi kyselemään onko Gimma allerginen. No sanoin, että ei niin nainen tulee sieltä makupalon kanssa "istu, istu, istu". "Osaako se mennä maahan? Maahan, maahan, maahan" ja minä seison siinä vieressä . Kassalle kun päästiin niin nainen totesi, että kyllä se jotain osaa (ei saanut Gimmaa maahan). Oli kyllä mielenkiintoinen tapaus...


Tosi helppoa oli taas liikkua ihmisten keskuudessa (tunnistipa yksi sen maliksikin!!). Ainoa jos joku rupee lässyttämään sillä niin se ei pysy nahoissaan millään, hassu likka.


Katsotaan jos vähän harjoittelisi seuraamista vapun aikana.. Siinä on kanssa työnsarkaa, että siitä saadaan hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti