2.4.2009

Pläski touhuaa


Pläski sen kuin kasvaa, toivottavasti sentään leveysuunnassa enemmän kuin korkeudessa. Aika gasellilta se alkaa jopa minustakin tuntumaan. Sunnuntaihin asti on jännäämistä mitä tuo painaa ja miten korkea se on..  Eilen Pläski sai uuden kodin, kuvia tulee ehkä myöhemmin näytille kun kodin sisustuskin on täysin valmis. Pari päivää sitten Pläski kävi testaamassa pikaisesti ojassa uimataitoaan. Tosin kunnolla se ei vielä päässyt uimaan. Mitäs menee ison ojan toiselle puolelle..


Treeneistä.. Oli tosi kiva porukka paikalla ja jutusteltiin sitä sun tätä. Nyt sain sitten kauan vaivaaman sivulletulo mietinnän päätökseen. Olen siis opettanut Gimman tulemaan sivulle kiertämällä, mutta nyt olen jahkannut jos se kuitenkin tulisi suoraan. No keskusteltuamme asiasta tein päätöksen, että kiertävä siitä saa jäädä. Se siltä luonnostaa tulee ja jos se sen osaa niin miksi sitä muuttamaan. Yksinkertaista, mutta pienen emännän päässä on välillä niin vaikeaa..


Kentälle mennessä ei taaskaan ruoka kiinnostanut tarpeeksi. Enää en voi ruokintaa vähentää. Tämä kaikki muu on kivempaa kuin ruoka tulee esille ainoastaa silloin kun kentällä on paljon häiriötä (eli tässä tapauksessa kymmenkunta ihmistä). Kyllä se sitä makkaraa syö, mutta ahneus on kaukana (ehkä voisi kokeilla lisäksi muuta makupalaa kuin nakki?).. Nyt aletaan siirtymään pikku hiljaa saalispalkkaukseen, koska se kiinnostaa. Ruualla edelleen häiriöttömässä tilassa uudet jutut (normaalisti tuolle ruoka kelpaa paremmin kuin hyvin). Niin siihen seuraamiseen.. Jessica naksutteli. Jossain vaiheessa tuntui, että tämä menee ihan päin sitä..mutta, ei se kuulemma nyt niin kakka sitten ollutkaan.. Eli suomeksi jos appari naksuttelee niin appari naksuttelee ja vaikka minusta tuntuu, että koira on ihan shaise niin niellään vaan. Appari kuitenkin näkee koiran huomattavasti paremmin kuin minä. Käänöksessä Pläski yritti hypätä Jessicaa vasten (ja muutenkin oli sellainen, "ihanaa nämä ihmiset ovat täällä mua varten" ), josta sitten mulla meni hermo ja annoin hihnalla koiralle muistutuksen. No palkkana oli ruoka, joka ei tarpeeksi kiinnosta niin vahvan pakotteen antaminen on aika älytöntä..ärähdyskin olisi riittänyt.. Pakotteita vaan kun on kunnon palkka!


Toinen kiekka oli leikkiä jättipatukalla. Gimma saalistaa kuulemma tosi hyvin, tosin minulla on paaaaljon opeteltavaa saaliin liikuttamisen kanssa. Pitäisi yrittää pitää itsensä rauhallisena vaikka koira jahtaa saalista sata lasissa, helpommin sanottu kuin tehty.. No kuivaharjoittelua vaan tekemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti