3.5.2009

Jälki nro11 ja lihaostoksilla


Lämpötila +12 astetta. Askeleita 35, vanhentui n.35minuuttia. Jäljellä pieniä broilerpyörykän palasia. Joku lapsi pyöri noin 10 metrin päässä jäljestä, mutta päätin silti lähteä jäljelle.


Gimma lähti ok:sti liikkeelle. Ei niin hyvin kuin normaalisti, muutenkin alku ei ollut ihan normi suoritusta (olisikon lapsi lampsinut jäljellä??). Pian alun jälkeen Gimma bongasi jonkin metsästä kurkkivan ukon (jes, sekin vielä.. ), jatkoi jäljestystä kuitenkin käskystä. Eteneminen oli tämän jälkeen kuin höyryveturilla. Menin tästä niin hämilleen, että liusuin vaan mukana.. Ruualle päästyä ketutti jonkun verran. No tapani mukaan nappasin Gimman siitä pois niin, että päätökseen jäi maahan ruokaa. Kävelin paalulle sitä nappaamaan, kun Gimma lähti menemään jälkeä uudelleen. Osasta askeleista oli namit jo syöty, mutta loppupätkässä niitä oli vielä jäljellä runsaasti. Vauhtia oli, mutta taisi se kaikki askeleet tarkistaa. En tiedä oliko kovin järkevä veto päästää sitä uudelleen jäljelle, mutta en nyt viitsinyt sitä siitä repiä poiskaan. No nyt taidetaan pitää muutaman päivän tauko, ehkä torstaina taas uudelleen pellolle.


Päivällä käytiin Murren Murkinassa ostamassa Gimmalle (ja isännän tulevalle pennulle evästä). Tämä on ensimmäinen kerta kun Gimma saa raakaa lihaa oikein ruokana meillä. Saas nähdä lentääkö *aska.. Ei me nyt barffaamaan ruveta, mutta noita Murre-mixejä voisi jatkossakin ostaa nappulan lisukkeeksi.


Tänään on ollut emännällä oikein onnettomuuksien päivä. Ensin pusuttelin Gimmaa ja se tuli voimalla pusuttelemaan.. Hampaat tämähti mun leukaan.. No iltalenkillä Gimma katsoi ohittavaa koiraa ja hypähti..sen pää osui mun suupieleen ja nyt se on sininen, onneksi sentään sisäpuolelta..


Gimma sai ihailijoita kun naapurin lapsi tuli sitä silittämään. Ihanaa miten se antoi itseään silittää ja lipautteli kielellä lapsen kättä. Hyvä, että se osaa edes joten kuten käyttäytyä lasten kanssa vaikka niistä ei ole juurikaan kokemusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti