9.5.2009

Jälki nro14 ja pallon kantoa


Lämpötila +9 astetta. Aamulla oli satanut kaatamalla aika paljon. Pellon pinta märkä. Kun sain tampattua jäljen niin alkoi tihuttaa. Askeleita 70 kpl (joista 50 askelta suoraan ja 20 askelta käännös vasemmalle). Askeleita ei ollut taaskaan yli sataa, koska emäntä pilkkoi taas liian vähän nameja.. Jälki vanhentui n.30minuuttia. Jäljellä kanapiffin palasia (noin puolen sentin paloja).


Gimma lähti hyvin liikkeelle. Söi paalun ja siirtyi ensimmäiselle askeleelle, josta peruutti takaisin paalulle. Siitä lähti menemään, nokka ei noussut kertaakaan. Kulmaan olin laittanut useamman namin ja selvitti kulman hyvin, ainoastaan käveli sen jälkeen vinottain jäljellä (etupää jäljellä, pylly jäljen vasemmalla puolella). Musta tuntuu, että Gimma liikkui silmillään. Tai mistä minä tiiän..ainakin kana näkyi omiin silmiin tosi hyvin peltolta. No seuraavaksi laitan tuota uutta RC:a, jota alan syöttämään (nytkin piti laittaa sitä, mutta se turposi liian kauan kun alkoi satamaan => se oli mössöä).


Gimma löysi lasten jalkapallon ojan vierestä. Koska pallo on ollut ojassa viime kesästä lähtien annoin Gimman ottaa sen. Se sitten kantoi koko metsälenkin sitä palloa suussa. Taisi olla tärkeä löytö. Meno oli tavattoman helppoa, Gimma pysyy lähellä ja tottelee kivasti. No eiköhän se ala jossain vaiheessa varmasti murkkuilemaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti