18.8.2009

Hierontaa


Meillä kävi eilen vieraita kylässä ja Gimma pääsi hierottavaksi. Hieroja oli kylläkin opiskellut hevosten hierontaa, mutta ajattelin kysästä jos häntä kiinnostaisi katsastaa Gimman lihaksistoa. Kuulemma mitään pahempia jumeja ei ainakaan pienellä käsittelyllä löytynyt. Gimma oli muuten tosi nätisti, paitsi kun vieras ihminen käsittelee niin pitäsi päästä vähän väliä pussaamaan.. Olisi kyllä kiva joskus viedä Gimma jollekin oikein koirahierontaan perehtyneelle ihmiselle tutkittavaksi.


Hirveästi tekee mieli treenata. Gimman ruokahalu on jo parantumaan päin, mutta siihen asteella missä se oli on vielä matkaa.. Koko viikonloppu kun oltiin Varsinais-Suomen suunnalla niin pitihän sitä ottaa ilo irti hyvästä kentästä. Treenattiin seuraamista ja jääviä tennarilla. Kokeilin nyt niin, että laitoin tennarin kainaloon. Tämä ainakin heti tuntui tehoavan ja siirsi Gimmaa taaksepäin. Nyt jatkan tällä meiningillä vähän aikaa, koska takapalkka homma ei vaan toiminut haluamallani tavalla. Toivottavasti tämä nyt tehoaisi, koska keinot alkavat loppumaan minulta yksin treenimisen ja seuraamisen eteenpäin viemisen suhteen.


Jäljellekin olisi kova hinku, mutta hemmetti kun täällä pääkaupunkiseudulla ei juuri ole eläimiä. Täällä on suurinosa nurmipelloista luonnonhoitopeltoja (jolloin niittojäte yleensä jätetään maahan). Ehkä sitten pitää alkaa polkea jälkeä sellaisille nurmille. Ei se koira ainakaan ajatuksesta kehity.


Tänään illalla lisään viimeaikoina otettuja kuvia kotikoneelta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti