7.8.2009

Taas viikon touhut yhteen pakettiin ja Gimma pikku-likka täytti vuoden!!!


Maanantaina tehtiin jo päätös, että tämä viikko lomaillaan kun ei reeniaikataulua saatu kiiresyistä kokoon ja olihan Gimmakin aika väsynyt. Sehän ei tehnyt muuta kuin nukkunut kun mökiltä kotiin päästiin. Gimma yllätti mökillä taas ja nyt tyttö sitten lähtee uimaan jo suoraan kalliolta. Tehtiin oikeen kuntoliikuntaa ja menin seisomaan veteen keppien kera. Gimma ja Topi pääsi noutamaan keppejä ilman rantautumista. Kunnon liikuntaa kun uiden keppi tuotiin minulle ja siitä sitten uusi lenkki.


Keskiviikkona käytiin tokoilemassa. Olisi pitänyt jättää välistä... Gimma on jostain syystä ollut hassu viimeaikoina. Se nuuskii lenkilläkin ihan hirveästi. Samaa malliin kun viimeksi juoksujen aikaan, mutta eihän niiden vielä pitäisi tulla.  Niin ja ennen tokoa tarjosin sille nakkia ja se ei syönyt sitä!!!! Tässä kohtaa tuli mieleen, että onkohan joku oikeasti pahasti pielessä. No menin reeneihin kuitenkin. Siellä ei onnistunut mikään, ei hyppy eikä ruutu vaikka ennen ne on ollut tosi varmoja. Ennen ruutua Gimma pysähtyi ja alkoi syömään jotain maasta (sen teki kyllä aikasempikin koira, mutta ei se tuollaista normaalisti tee). Ihan kuin kosketusalusta olisi ollut sille jokin ihan uusi juttu!!  Viereen sain mennä ja komentaa alustalle. Ihan ihme homma.. No hyppyssä Gimma kieltäytyi kerran ja loput kerrat hyppäsi, mutta melkeimpä joka kerta istui esteen taakke. Ei se tätäkään ole tehnyt sen jälkeen kun tajusi, että siellä seistään. Koko reenin Gimma oli kuin toisella planeetalla ja minun piti välillä sitä huhuilla. Kyllä se totteli, mutta se meni sinne omaan maailmaansa takaisin käskyn jälkeen. Lopetettiin sitten reenaaminen, turha tuollaista meininkiä olisi ollut enää jatkaa. Mä en tajuu mikä ihme sille on tullut/tuli???


Treenien jälkeen maksalaatikkokakkua höystettynä kermaviilillä ja jauhetuilla broitskun siivillä. Nakki kynttilänä. Ja oli samaa nakkia mitä ennen reenejä ei ottanut suuhun ja nyt se meni ahmasemalla...... Lahjaksi Gimma sai Kong Frisbiin, joka on jo nyt vähän rikki.. Paljon Onnea Rakas Malinuija!  Synttärikuvat ja 1-vuotis painot myöhemmin.


Torstaina minulla on vieraita ja Gimma pääsi kaverin hierottavaksi sekä kaikkien rapsuteltavaksi. Gimma otti ilon irti tietenkin, koska hänhän oli saanut runsaasti vieraita...  Gimma oli kotona ainoa koira miltä irtosi jotain toimintaa kun muut kärsivät kuumuudesta.


Tänään lähdetään taas viikonlopuksi möksälle. Nyt täytyy jotenkin rajoittaa Gimman menoa, jottei koko seuraava viikko menisi palautumiseen. Minä olen jotenkin ihan stressissä tuosta koirasta, mikä sitä vaivaa?? Voisiko ensimmäinen juoksu tulla etuajassa vai vaivaako sitä joku vai onko sillä vain joku mielenhäiriö vai mitä??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti