12.9.2009

Agilityä! Ja tottistakin..


Aamulla suunnattiin Gimman kanssa Inkooseen Myytin leirille. Me saatiin kyyti Suvilta (Toimilta ja Hilmalta ). Kiitos tuhannesti Suville, joka mahdollisti meille tämän reissun. Aika mahdotonta sinne olisi ollut julkisilla mennä.


Vihdoin ja viimein pääsin kokeilemaan agia. No tietenkin jotain kun odottaa tosi kauan niin olen flussassa. Onneksi tämä flunssa talttui suht tehokkaasti buranalla. Me siis oltiin varattu paikka koko viikonlopuksi, mutta flunssasta johtuen menin vain tämän päivän liitelyihin.


Ensin muutaman kerran yhden esteen hyppyä, jonka jälkeen kahden esteen hyppyä. Sen jälkeen kahta estettä, jonka jälkeen ohjaus kolmannelle esteelle. Hemmetin vaikeeta tässä lajissa on oman kehon hallinta, joka tunnetusti on minulla tosi surkeaa.. Sitten tauko, jonka jälkeen kokeiltiin pussia ja rengasta. Pussiin meno oli vähän hakemista. Kesti jonkin aikaa ennen kuin Gimma tajui, että sinne pussiin pitää juosta. Kun malilla vihdoin syttyin lamppu niin sitten se menikin hyvin...kunnes se keksi että kivempi sinne on juosta siitä päästä mistä avustajat sitä pitää vähän koholla... Renkaassa ei ollut mitään ongelmia, se meni alusta asti ihan hyvin. Kyllä se olis tosi kiva päästä tätä vähän useamminkin treenaamaan...


Agin jälkeen tottista. Jessica piti tottiksen. Ensin seuraamista. No saatiin ihan hyviäkin pätkiä (patukalla palkaten!). Sitten harkattiin vasemmalle käännöstä, koska siinä Gimma tiputti helposti kontaktin. Pienellä pakotteella sekin saatiin kuntoon. Sitten Suvin ohjeilla otettiin täyskäännöstä ja saatiin siihen tosi hyvät neuvot miten lähdetään sitä työstämään. Ja minä olen niin helpottunut kun olen tuotakin miettinyt vaikka miten ja nyt sain siihen simppelit "näin teet" -ohjeen. Minä olen niin tyytyväinen tämän päivän tottisantiin, että ei mitään rajaa.  Taas on eväitä millä viedä koiraa eteenpäin! Tottiksen jälkeen oli ihana kuulla "sivusta seuraajilta", että ei se seuraaminen ole niin hanurista mitä luulen. Näyttää kuulemma ihan hyvältä.. Tehtiin me ruutuakin lopuksi, mutta siitä ei ole mitään kerrottavaa...meni huonommin kuin mikä meidän taso on, mutta väliäkö sillä...Gimma seurasi pästevästi!!!


Lähipäivinä tulossa Suvin ottamia kuvia liitelyistä ja tottistelusta. Niitä odotellessa (näin jo muutamia kuvia kamerasta ja ne oli hyviä!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti