24.9.2009

Pätevä tokottelija


Eilen oli tokopäivä. Onneksi parin viikon päästä tokot siirtyvät perjantaihin (ja halliin!!  ) niin ehtii paremmin reeneihin.


-Ensin hyppy. Hieno suoritus. Gimman lemppariliikkeitä.


-Sitten omatoimisesti pepunkäyttöä (muut harkkasivat hyppyä). Pätevä tyttö! Minun täytyy itse vaan etsiä netistä askellusohjeet, jotta osaan itse kävellä täyskäännöksen.


-Paikallamakuu. Mä olen niin tyytyväinen mun tyttöön. Pysyi täyden ajan, eikä mennyt lonkalle. Olen nykyään itse paikallamakuun aikana todella flegmaattisen näköisenä Gimman edessä, tiedä häntä onko se ollut avainsana...


-Luoksetulo. Tämäkin ihan sikahyvä: hyvä vauhti, hienosti eteen, siitä suoraan sivulle. Nykyään sivulletulot on tosi nopeita kun Gimma tulee suoraan sivulle. Näiden pepunkäyttöharkkojen jälkeen se on itse alkanut sitä ehdottaa ja hyvin se sen tekee niin tehkööt.


-Sitten putkeen liikkeestä maahanmeno ja kaukot. Maahanmenossa jäi seisomaan (no ollaan sitä seisomista tahkottukin...). Liike uudestaan niin meni hienosti maahan. Siitä pienet kiitokset ja kaukopaikalle. Treenikaveri laittoi ruokakipon Gimman taakse (noin 1,5m päähän) ja siitä istu-maahan-istu-maahan. Pysyin täysin liikkumatta ja teki vaihdot riittävän nopeasti (en vaadi todella nopeita vaihtoja, koska silloin Gimma helposti hyppää vaihdon).


-Lopuksi tunnaria. Gimma sai etsiä omaa tunnaria heinikosta. Hienosti sen löysi ja selkeästi tiesi mitä "etsi" -tarkoittaa. Ehkä kannattaa miettiä onko "etsi" kuitenkaan paras käsky kun se saa Gimman aika nostava käsky. Lopuksi vielä harjoittelin tunnarin kanssa pitämistä.


Sitten lähdettiinkin kotiin tekemään isännälle kakkua kotiin. Oli varsin onnistunut päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti