18.9.2009

Pysähdyksiä, takapäänkäyttöä ja lenkkeilyä


Jos tänä vuonna nyt kokeeseen päästäisiin, niin pakko alkaa suunnitelmallisesti treenaamaan meille hankalimpia asioita. Marraskuussa olisi pari koetta, jotka sopisivat meidän aikatauluun, mutta täytyy soitella onko niissä tilaa vielä. Muuten startti menee kevääseen.


Pysähdyksiä treenataan lelun ja kupin avulla. Seuruutan lelun/kupin ohi ja vapautan onnistuneesta suorituksesta Gimman sinne. Homma toimii hyvin. Pysähdyksetkin ovat todella nopeita kun imu suuntautuu taaksepäin.


Sitten takapäänkäyttöön. Treenattu ollaan ja se näkyy! Gimma osaa jo hyvin hakeutua oikealle paikalle. Vielä kaikki asennot eivät ole täysin puhtaita, mutta likka selkeästi yrittää ja ymmärtää. Ja se jos mikä on edistystä. Ollaan harjoiteltu peruuttamista (askel taaksi, peruuttamalla sivulle) ja perusasentoa pyörien (itse pyörin vastapäivään ympyrää paikallaan ja Gimma hakee perusasentoa). Vähän ollaan kokeiltu käännöstä kokonaisena liikkeenä eikä se nyt miltään huipulta näytä, mutta selkeästi edistystä tapahtuu koko ajan.


Paikallamakuuta pitää päästä treenaamaan enemmän, että se otetaan tehotreeniin myös näillä näppäimillä. Onneksi marraskuuhun on aikaa...


Tänään käytiin vähän lenkillä...reippailtiin sitten kaksi ja puoli tuntia kun lenkki osoittautuikin hieman pidemmäksi mitä luulin. No Gimmaa se ei haitannut, saihan se painella vapaana reilut puolet lenkistä. Muutama kuva lenkiltä tuli otettua, aivan ihania maisemia...oikein silmä lepää...


 


Tällaista maastoa



 


Gimma istuu jännän "maapatjan" päällä, joka kelluu järvessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti