9.9.2009

Tänään tokoiltiin


Tällä kertaa mentiin treeneihin bussilla (isäntä ryösti auton, koska lähti taas perinteiselle syyslomalle metsästelemään). Tällä kertaa tehtiin kisanomaiset reenit.


Aloitettiin luoksepäästävyydellä. Meni hienosti, ei nostanut edes pyllyä.


Paikallamakuu. Olin noin kolmen metrin päässä koirasta. Maahanmenoon jouduin antamaan toisen käskyn kun takana olevalla kävelytiellä käveli ihmisiä ja Gimma tuijotti niitä juuri käskyn anto hetkellä. Gimma pysyi hienosti maassa, kuitenkin kerran nuuskutteli jotain maasta. Ei edes mennyt lonkalle, mikä yleensä tapahtuu aivan loppuajasta. Yritin olla mahdollisimman masentavan oloinen, joten en sitten tiedä olisiko se vaikuttanut koiraan positiivisesti (jottei se ole koko ajan sen näköinen että "jo nyt kutsut").


Seuraaminen. Tehtiin ensin remmissä ja sitten vapaana. Kummatkin meni mielestäni hyvin. Koira oli ihan suorassa hyvällä paikalla (taas oli namit käytössä..). Me ei tehty kuin käännöksiä oikealle ja vasemmalle (eli ei täyskäännöstä ollenkaan). Annoin käännöksissä joka kerta uuden seuraa käskyn, koska käännökset ovat niin uusi juttu (ajattelin sen auttavan Gimmaa). Myös juoksua mentiin pätkä ja sekin oli hyvä. Ohjaajalle miinuksia kun ei osaa kävellä!


Liikkeestä maahanmeno. Ei mennyt ekalla maahan. Otettiin uusiksi ja meni hyvin. Voisi ehkä auttaa asiaa kun treenattaisiin tuotakin liikettä......


Luoksetulo. "Tuomarin" mukaan törmäsi. Minusta ei, mutta ihan sama.. Gimma tuli suoraan sivulle ja vielä edestä suoraan!!!  Mistä lie keksinyt asian näin toteuttaa...


Seisominen. Onnistui ilmeisesti ihan täydellisesti.


Hyppy. Hyvä niin kuin normaalisti, ei virheitä.


Kokonaisvaikutus. Oli kuulemma kivan näköistä touhua.


 


Kettu sekä ketun ohjaaja kuittaa ja siirtyy harkkaamaan täyskäännöstä (joka on vieläkin hieman mietinnän alla).


 


Lisäksi tein paikallaan sivulla siirtymisiä. Gimma on tosi hyvin oppinut käyttämään peppua. Tolppatreeni taitaa tehota! Lisäksi lopuksi ruutua parilta eri suunnalta. Toinen lähetys noin seitsemästä metristä. Hienosti män. Kerran lähetin uudelleen ruutuun kun alkoi hinautua minua kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti