17.9.2009

Vauhtia piisaa ja verta lentää...


Keskiviikko on kiireiden päivä. Onneksi pääsin töistä aikaisin ja suunnattiin työkaverin kotiin Viikkiin. Sitten kiirusti luennolle. Sari oli luvannut vahtia Gimmaa luentojen ajan. Vähän Gimma oli ihmeissään, että tännekö minut jätän.. No luentojen loputtua kauheella kiireellä hakemaan Gimmaa. Tytsy oli sitten niin innoissaan minut nähtyään, että survasi joko tassullaan tai kuonollaan minua nenään....ja veri vaan lensi... Olipa kivaa suunnata tokoharkkoihin koiran kanssa, jossa oli verta... Bussi oli ihan täynnä ihmisiä, mutta onneksi Gimma on jo tottunut matkustaja.


-Ensin paikallamakuu. Samaan aikaa sai harjoitella kapulan heittoa, joten minä jätin paikallamakuun välistä. Liian suuri häiriö Gimmalle.


-Seuraavaksi idioottiringin tyyliin seiso, istu, maahan. Tuntui vähän että koira arpoi. Ollaan seisomista treenattu aivan liian vähän ja se on Gimmalle ehkä hankalin liike.


-Sitten kaukoja. Itse harjoiteltuna meni hyvin, mutta jostain syystä kun piti näyttää ohjaajalle missä mennään niin liikutti toistuvasti vaihdoissa toista takajalkaa. Näitä ollaan treenattu onnistuneesti iltaruuan yhteydessä satunnaisesti lyhyeltä matkalta.


-Lopuksi ruutua. Ampu täysillä, hyvä pysähdys. Otettiin vielä pidemmältä (n.20m) ja nappisuoritus. Hassua kun tämä taas oli vaikea liike Inkoossa.. No tutkimattomat ovat malin ajatukset...


Treenien päätteeksi meiltä kysyttiin haluttaisiinko kisaavien ryhmään. Luvattiin siirtyä sinne. Aikas kiva juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti