31.10.2009

Juoksu sekä lääkärissä käynti


Sunnuntai illasta Gimman silmä alkoi punottamaan. Putsasin sitä keitetyllä vedellä. Maanantaina suuntasin ex-työpaikkani syysretkelle pariksi päivää. Tietenkin silmä näytti maanantai aamuna huonolta. Maanantai iltana tuli isännältä viesti, että tulehdus ei omalla putsimisella lähde. Tiistaina oli sitten toinenkin silmä punainen.


Keskiviikkona suunnattiin Naantaliin ja sen kunniaksi Gimma aloitti juoksun. Sitten mentiin juoksupötksyt jalassa lekurille ja silmätulehdushan se oli. Silmätipat tuli viikoksi. Onneksi Topi ei häiriinny juoksuisesta Gimmasta pahasti, saattaa haistaa jos se ohi menee tai makaa sopivasti nenäetäisyydellä, mutta ei piiputa ollenkaan tai sähellä.


Jos joku ihmettelee miksi puolisoni ei vienyt Gimmaa lekuriin niin Gimma on alkanut vähän possuilemaan.. Toisille koirille (tai jopa ihmisille) Gimma saattaa rähistä remmissä. Tämä ei tietenkään ole todellakaan kivaa. Minun kanssa tätä ongelmaa juuri ole (kerran Topin yllyttämänä jouduin komentamaan, mutta ei muita tilanteita ei ole ollut). Eli tämä possuilu tapahtuu ainoastaan avon kanssa. Täytyy vaan antaa hänelle toimintaohjeet, koska lenkille en voi mennä mukaan kun silloin Gimma vain odottaa ohjeita minulta (mikä onkin mielestäni ihan hyvä).


Torstaina käytiin pienellä treenillä jalkkiskentällä. Ensin haukuttiin ja sitten otettiin noutoa. Haukussa huomasi juoksuherkkyyden, "EI" sai aikaiseksi haukkuun pienen epävarmuuden. Hieman haukussa kun sai Gimmaa muistuttaa ettei sovi häiritä. Onneksi saatiin kuitenkin hyvärytmisiä pätkiä asenteella varustettuna. Noutoa otin parin oikean noudon verran (ainoastaan lähdössä pidin pannasta kiinni). Meni kivasti, vieläkään en puutu jos tulee eteen vinoon. Kriteereinä voimakas, nopea nouto. Nämä kriteerit täyttyivät.


Perjantaina ajettiin takaisin kotiin. Gimma pääsi nauttimaan matkasta apparin jalkatilassa kun auto oli täynnä renkaita. Matka meni oikein hyvin. Autopesussa Gimma heräsi katsemaan, että mikä auton ulkopuolella kohisee. Muuten matka sujui nukkuen.


Lauantain ja sunnuntain emäntä viettää Ivan Balabanovin semmassa. Lauantain meni kanttiinissa, mutta toivottavasti sunnuntaista saa enemmän irti. Onneksi saan ne DVD:t niin pääsee kotona rauhassa katsemaan niitä (että tervetuloa halukkaan viettämään DVD-iltaa! ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti