17.12.2009

Lähinnä ulkoilua


Mitään erikoista ei olla tehty, muuta kuin lenkkeilty. Kerran saatiin yksi vapaana hilpattava dopperi iholle (Gimma oli kiinni), mutta siitä selvittiin. Gimma vaan lämpenee yleensä noille irtokoirille, varmaan johtuu siitä kun minä pelästyn yleensä tilanteita. Pelkään niin yhteenottoja kun olen kuitenkin itse aika pieni niin joku dopperin kokoinen on jo aika moinen. Tällä kertaa likka pysyi selkäni takana ja omistajakin sai koiransa lähtemään meidän luota (eipä kuitenkaan koira päätynyt omistajansa luo). En voi käsittää miten joku pitää dopperia auki ilman, että se on minkään näköisessä hallinnassa (olen nähnyt koiran ennen vain remmissä ja silloinkin aika vallattomana..).


Gimma on päässyt paljon juoksentelemaan sekä Toukon että Paven ja Väiskin kanssa. Toukon ja Gimman kanssa lenkkeily aika hurjaa. Ne paahtaa menemään välillä ihan ilman järjen häivää ja KOVAA! Kimppalenkeillä (missä on useampi mukaana) on vaan itse vaarassa (kivat mustelmat jaloissa..) ja niissä ei mennä ihan niin pahasti naula päässä -meiningillä. Touko kun saattaa juosta päin ohi mennessään, se on kyllä kahjo.


Viimeisellä lenkillä saatii rutinaa koirien aukipidosta. Yritän ymmärtää kun itselläkin tuo metsästäjä kotona asuu, mutta silti en pysty käsittämään miten meidän lähellä juoksevat koirat on nyt niin paljon haitaksi...? Kuulemma ensi kerralla sitten tulee sakot...no mitä siihen muuta toteaa että "niin sitten käy"...


Yksi päivä kävin kävelyttämässä myös kameraa.. Eli Gimma saastetta olkaat hyvät!








Loppukevennys... Gimma kävi korvienpienennyksessä isännän toimesta (isäntä oli nähnyt kuvissa näyttelylinjaisia maleja niin päätti sitten Gimmastakin muokata sellaisen.. ). Tällä nassulla irtoaa sininen nauha, vai mitä?!? Eikä unohdeta charbonneeta! Valitettavasti tilanne on lavastettu kun aito tilanne meni ohi käkättäessäni..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti