29.12.2009

Neiti Impi Umpilampi...


Gimmasta sai uuden lempinimen (niiden tuhannen muun lisäksi...) Impi. Se miten Gimmasta saa väännettyä Impi jääköön salaisuudeksi. Joulu meni meidän osalta kivasti minun vahempien luona. Topi oli taas perinteisesti lenkeillä niin marttyyrina, onhan se aivan kauhistuttavaa ulkoilla kolmen muun huligaanin kanssa (Topihan on maailman kiltein fifi...jep jep). Suurin yllätys kävi kuitenkin Gimman ja Topin kesken. Mika antoi lelun toisen pään Gimmalle toisen Topille. Gimma näytti kalustonsa äänimerkkien kera Topille ja Topi piiloutui isän selän taakse!!! Tämä ei Topiakselle ole todellakaan tyypillistä käytöstä vaan hän on se tahtipuikon heiluttaja. Vielä ei sentään ole ratkaistu Naantalin herruutta, onneksi, koska Topi ei siitä loppupeleissä tule koskaan luopumaan. Loppuaika meni ihan hyvin ja rauhaisasti (mitä nyt Topi hermostui pari kertaa niinkuin normaalistikin...). Gimma sai joululahjaksi rinkulaluun ja ensimmäistä kertaa pehmolelun jonka sisällä on vinku. Vähän päästiin fiilistelemään sen kanssa jo jouluna (Topin kuullen muut eivät voi vinguilla leikkiä, vingut saa Topin lievästi kierroksille..), mutta ajattelin säästää sitä treenileluksi.


Mitään ei olla juuri treenitty niin Gimmahan on täynnä energiaa. Aamuisin tyyppi vetää voltteja hihnassa ja lumessa oleva kuoppa saa *askarinksan aikaiseksi. Muutenkin lenkeillä vedetään ihan hulluna rinksaa. Minä en käsitä mistä se kampeaa sen kaiken energian. Ehkä se on se pieni sisäinen pentu, joka on päässyt valloilleen. Käskyt menevät (luojan kiitos..) perille vaikka kakkarinkulat olisi menossa. Lisäksi pieni paha tapa nimeltään remmissä elvistely on nostanut taas päätään. Niitä vähäisiä karvoja pitää nostella ja mölistä. Onneksi pääosin päästään toisista koirista ohi ilman minkään näköistä pihausta, kunhan ottaa Gimman käskyn alle.


 


Joulu on väsyttävää aikaa. No ei hätää, päikkärit voi ottaa vaikka kevythäkissä!



 


Gimma ja Topi poseeraa



 


Lähikuva



 


Lisäksi Gimma on keksinyt aivan ihastuttavan tavan kyylätä meidän olohuoneen ikkunasta!



 


Vähän varmaan pitäisi ruotia myös viime vuoden tavoitteita sekä luoda uudet tavoitteet vuodelle 2010! Suurin tavoite oli saada Gimmasta hyväkäytöksinen belgialainen. Siinä ollaan onnistuttu enemmän kuin hyvin. Tämän ihanampaa koiraa en olisi osannut odottaa. Gimmalla on lehmän hermot. Jälkiporukkaan me ei päästy viime vuonna, eikä edes yritetty. Jäljestys kuihtui jo alkumetreillä kun kiinnostus tokoa kohtaa oli kovempi. Lisäksi kun ne purut taitavat jäädä vaan haaveeksi niin sekään tieto hirveästi motivoinut.. Pakko on yrittää nyt käydä vaan tuota koulua ja tyytyä sunnuntaipureskeluun.


Tavoitteita vuodelle 2010 luonnollisesti on ja ajattelin niistä sen tärkeimmän laittaa tuohon sivupalkkiin. Eipä ainakaan jää keltään huomaamatta mitä on tullut luvattua. Saa sitten vuoden loputtua tulla kettuilemaan jos tavoitteet ei täyty (tai saahan sitä ihan muuten vaankin kettuilla..)!


Tärkein tavoite, joka toivottavasti näkyy paperillakin on TK1 (/avo1). Sen sitten näkee miten paljon joudutaan tahkoamaan ja pissiikö joku liike totaalisesti. Tällä hetkellä mielessä on TK1, mutta jos jostain salamaniskusta saan ajatuksen siirtyä suoraan avoimeenkin niin sitten tehdään niin.


Lisäksi yritetään jostain saada se sininen muovilärpäke (Minna etkö sä sanonut joskus että sulla olisi sitä jossai rullassa...jos leikkaisit siitä palan meille..? ). Muutamaa näytelmää olen katsonut, mutta kauaksi en lähde tuollaisen turhuuden takia rahoja kuluttamaan. Jos se lärpäke ei ensimmäisellä kerralla tipu niin sitten katsotaan asiaa uudelleen, ehkä.....


BH on käynyt myös mielessä, mutta minusta se ei ole realistinen ajatus tällä hetkellä.


Tokoilun lisäksi tavoite on tehdä ensimmäiset jäljet metsään ja yrittää touhuttaa siellä sekä muistaa tehdä esineeruutuakin.


Ja pitäähän Toukollekin olla tavoitteita. Toukosta pitää kasvaa iso poika (tässä tavoitteessa on Toukolla työtä.. )! No taitaa olla emännällä tyytyminen siihen, että Toukosta jää jopa pienempi (siis säkäkorkeudeltaan, painoltaan se on mennyt jo Gimman ohi..) kuin minun pikkuruisesta Gimmasta. Lisäksi Touko saisi ensi vuonna oppia tokon alokasluokan liikkeitä. Mitään kisatavoitteita ei ole, koska Touko on niin pirun adhd. Sen pitää vähän saada aikaa rauhoittua, että voi jotain tokokisoja ajatella.. Harmi kun sitä pallia ei ilmestynyt niin junkkariin ei ole asiaa.


Lisätään vielä meidän iltatokottelut. Käytiin isännän kanssa lenkillä ja sen jälkeen jäätiin pihalle treenimään seuraamista. Isäntä häiriköi tekemällä lumilöitä (lue heitti lunta meidän päälle, kolisteli lapiolle ym. mukavaa) ja toimi apparina. Gimma oli tosi kivassa mielentilassa ja siitä johtuen on kiva fiilis.


Huomenna päästää vielä sisälle reenaamaan niin mikä sen ihanampaa! Ehkä siis pientä kuvasaastetta taas luvassa.   Kyllä meidän kelpaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti