19.12.2009

Puuhaperjantai


Päivällä Minna tuli Ninjan kanssa kylään. Toukkis pääsi ensi alkuun juoksentelemaan Ninjan kanssa. Kiva, että Pikku-Toukkis pääsi vähän leikkimään vieraan koiran kanssa (ihan positiivisten kokemuksien kannalta siis). Gimma pääsi keräämään rapsutuksia sekä tottistelemaan. Minnalta tuli hyviä vinkkejä Gimman palkkaukseen (Gimmaa olisi hyvä palkata vasemmalle) sekä isoimpana asiana mieleen jäi kehuminen (tai siis sen puute...). Olen todella usein mekaaninen palkkausen suhteen enkä muista kehua tai eläytyä palkkaamiseen. Tähän on saatava parannusta! Kiitos Minna tuhannesti, joskus pienet sanat lämmittävät mieltä todella paljon!


Tokossa oli touhukkaat reenilöt, koska meitä oli vähän paikalla. Ensin treenattiin eri pisteissä, seuraamista, jääviä, ruutua ja hyppyä. Ehdottomasti Gimman parhaat suoritukset tulivat ruudussa ja hypyssä. Ruutua kokeiltiin ilman alustaa ensimmäistä kertaa ja se onnistui täydellisesti! Ei vitsit kun oli hieno tunne. Viimeisellä kerralla taas alusta ruudussa. Gimmasta huomaa, että ruutu on sen lemppareita kun se bongaa sen niin sillä on hirveä halu mennä sinne. Hyppy oli taas todella hyvä, eikä sitä uusittu kertakokeilun jälkeen. Seuraaminen on vähän työn alla... Jäävät oli ihan hyviä, ei ota häiriötä liikkurista (käskytti "käsky, käsky, käsky..." -meiningillä) tai muistakaan. Maahanmenot ja seisomiset eivät ole nyt enää menneet sekaisin (vaikka taas niitä annoin sekaisin). Sitten kokeiltiin ruudun loppuvaihetta (eli koira vaan laitettiin ruutuun maahan ja siitä liikkurin käskytyksellä eteenpäin). Koskaan ei olla tätäkään tehnyt, mutta palikka veti sen ihan täydellisesti. Se on varmaan tosiaan vähän palikka, mutta seuraamiseen se sieltä tulee kun siihen sitä käskytti.. Otin myös vähän luoksetuloja, kerran tuli vinoon. Paikallamakuussa menin ensimmäistä kertaa piiloon (olin siellä noin puoli minuuttia), ei ongelmia asian suhteen. Gimma oli reeneissä tosi innoissaan ja onnellisen oloinen.


Itselle jäi päivästä tosi hyvä maku suuhun, mulla oli kivaa ja Gimmalla oli kivaa. Tähän on hyvä lopettaa kausi ja aloittaa seuraavan kauden suunnittelu! Tavoitteita on mietitty ja ne tuodaan viimeistään uutena vuotena julki. Gimma toivottaa kaikille karvaisille ja karvattomille kavereille rauhallista kinkun ja joulupuuron tuoksuista joulua! Kiitos kaikille meitä avustaneille, ilman teitä ei oltaisi tässä!


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti