16.1.2010

Aivan sikahubaaaa!!!!!


Kuvapläjäys tämän päivän touhuista!


Tennari, joka päätyi roskiin...tennarit ei kestä, mutta ne on kivoja...



Tänään oltiin tokoilemassa Sporttikoirahallilla... Itellä oli semmonen olo kuin lapsella lelukaupassa. Taisi olla Gimmallakin kun se aloitti heti omatoimisen juoksun putkeen.. Vähänkö oli hienot tilat ja esteet! Ensin pompittiin ihan vähän esteitä, rengasti ja putkea omatoimisesti. Putki oli Gimmasta ihan yyber kiva juttu. Sinne se osasi juosta kauempaakin..




 


Kun oltiin päästelty höyryjä niin otettiin seuraamista. Seuraaminen oli ihan hyvää. Lopussa (josta videokin on) alkaa näkymään paikkujen loppuminen armottomasti. Maahanmeno oli super hidas, mutta pysähtyy täsmällisesti käskystä eli vauhtia kun tuohon saa niin liike on olisi ihan eri näköinen! Seisominen oli kiva.






Luoksetulo oli myöskin hyvä (tätä liikettä ei oteta enää liukkaalla ulkona, koska pitävällä alustalla ei törmää). 


Ruutu meni myöskin hyvin (matka 10m). Ensin alustalla, sitten ilman alustaa. Niin kuin näkyy, vauhtia piisaa..



 


Jäi kuitenkin toisella lähetyksellä aika lähelle etureunaa (kuitenkin pysyi sisällä).



 


Vähän lepoa pöydällä tokotuksien välissä



 


Lopuksi metskua, joka oli Gimman mielestä ällöttävä..



 


Mitä jäi tokosta mieleen itselle... Perusasentoja on nyt hiottava, sitä pystyy tekemään vaikka kotona.


Lopuksi liideltiin. Onneksi Niina tuli neuvomaan, koska meininki oli aika epämääräistä.. Ensin otettiin suora jossa oli kolme estettä aika pitkällä matkalla. Se meni ihan hyvin paitsi heitin lelun seinään niin Gimmakin juoksi seinää päin.. Hyvä minä.. Puomia otettiin hihnassa ja sekin meni ihan hyvin. Ainut hankaluus on se, että puomi on korkea niin siinä ohjaaminen hihnassa on hankalaa. Onneksi alun jälkeen Gimma ei yrittänyt hypätä puomilta mistä sattuu alas. Sitten keinua, vähän likkaa ensin jännitti. Mika oli keinun ohjaajana. Muutama toisto keinua ja nekin meni ihan hyvin.


Tässä Gimma (ehkä kokeilu nro2) keinulla











A:lla huomasi miten helppoa se oli ylittää kun menin Gimma vasemmalla puolella, mutta kun Gimman piti mennä oikealla puolellani A niin se meinasi hypätä harjalta alas.. Selkeästi huomaa että sillä on vaikea hakeutua oikealle puolelleni sekä "toimia" siellä. Toisaalta ei ole ihme kun tokoa ja tottista ollaan tahkottu. Kiitos Niinalle meidän coutsaamisesta ja kuvaamisesta, oli ihan SIKA KIVAA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti