31.1.2010

Ensimmäinen koe ohi!


No alotetaan silti lauantaista sepustukset..


Aamuyöstä kun heräsin niin kurkkasin alakertaan. Gimma oli sohvalla, josta käskin sen alas. Tämän jälkeen Gimma tuli kuitenkin portaiden alarappuselle seisomaan ja käskin sen siitäkin alas. Sitten koira heitti maha kohti kattoa. Ajattelin, että ei se kyllä nyt vaikuta yhtään hepulityypiltä ja menin katsomaan sitä; silitin ja huomasin miten uusi Hurtan puolikurkkari oli sen suussa ja niskan takana eli panta oli jumiutunut siihen. Otin sen pois ja menin nukkumaan. Aamulla katsoin pantaa, se oli melkein syöty poikki! Eikä siinä mitään, uusia pantoja saa kaupasta mutta Gimmalla oli varmasti ollut tukalat oltavat yöllä! Onneksi ei sattunut mitään vakavampaa.


Illalla otettiin vielä vähän seuraamista ja jäävät. Käskyn vaihto (tai ehkä paremminkin modifiointi) on ollut tosi hyvä juttu. Eipä ole pahemmin tullut sekaannuksia.


Sunnuntai aamuna oli kiva herätä, olin pyörinyt sängyssä ainakin kolmeen asti yöllä.. Vähän jännitti... Paikan päällä kävin ostamassa kilpailukirjan ja Mika piteli sen aikaa Gimmaa kahvilan ulkopuolella. Sitten katottiin siru, joka jostain kumman syystä antoi etsiä itseään..no löytyi se sieltä pitkän etsimisen jälkeen. Sitten muutama perusasento, vähän seuraamista ja koira autoon. Pisteet alla; mitä minä mitään selitän kun videolta näkyy ainakin jotain..


 






 



  • Luoksepäästävyys: 10 x 1 = 10

  • Paikalla makaaminen: 10 x 3 = 30

  • Seuraaminen kytkettynä: 9 x 2 = 18

  • Seuraaminen taluttimetta: 9,5 x 4 = 38

  • Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10 x 2 = 20

  • Luoksetulo: 10 x 2 = 20

  • Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10 x 2 = 20

  • Estehyppy: 10 x 2 = 20

  • Kokonaisvaikutus: 10 x 1 = 10


Että näin tällä kertaa..ei voi olla kuin tyytyväinen. Tosi kovatasoinen sakki oli koolla, että täytyy olla tyytyväinen! Tämä taitaa olla niitä once in a lifetime -juttuja..


Gimma on vaan ... Kiitos kaikille paikan päällä kannustaneille sekä puhelimitse onnitelleille, ystävät olette kultaa! Oli ihan mieletöntä miten ihan tuntemattomattomatkin ihmiset onnittelivat ja kehuivat meidän yhteistyötä.


 


Niin kuin kuvista näkyy, olen kuin Naantalin aurinko.. Jessica ja Tulppu sijalla 3! Hyvä Te!



 



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti