24.1.2010

"Ei mennä sinne siellä on poliisikoira"


Ollaan otettu melkein koko viikko levon kannalta. Vähän ollaan ottettu ulkona tottista, mutta eipä mitään ihmeempiä.


Perjantain tokot meni ihan sika hyvin. Tokossa oli ruutua. Ensimmäiset lähetykset oli ehkä reilusta kympistä (alusta ruudussa), uusinta ilman alustaa. Lopuksi lähetin Gimman ruutuun reilusta 20:stä metristä (alusta oli taas ruudussa). Tosi mageesti meni. Hyppy meni hyvin, vaikka vieressä toinen koirakko treenasi ruutua. Kovasti ruutu imi hypyn jälkeen (hyppy meni ruudun suuntaan), mutta pysähtyi käskystä seisomaan. Uusinnassa ei tainnut olla ongelmaa kun lähetin sen sitten toiselta puolelta. Seuraaminen meni ihan hyvin (nättiä tokoseuraamista), vähän kopittelin pallon kanssa ennen suoritusta, mutta en ottanut taisteluleikkejä ollenkaan. Paikallamakuu tehtiin BH-tyyliin eli toinen teki kaaviota liikkurin kanssa ja toisen koira oli paikallamakuussa. Kävin palkkaamassa Gimmaa kesken makuun kun ei sillä ole noin ennen paikallamakuuta otettu. Muuten en uskonutkaan sen häiriintyvän, mutta kun toiset teki sitä ruutua...no pysyi se siellä mutta kaula taas venyi kiitettävästi. Luoksetulot meni ihan hyvin (loppuosia en ottanut). Jäävät meni myös ok. Otsikko on nimetty ennen tokoa tapahtuneen tapahtuman vuoksi. Olin normisti Gimmaa lenkittämässä ennen tokoa ja siinähän on jäähalli vieressa. Kerran meidän ohi juoksivat jotkut junnut lämppälenkillä. Gimma oli tietty ihan mukana ja suti poikien suuntaan. No tokokaverilta kuulin sitten, että pojat olivat tulossa uudestaan hallin taakse kunnes yksi huuti "Ei mennä sinne siellä on poliisikoira!". Ja minun pikkusella ja sulosella pupsilla oli päällä vielä punainen takki..


Viikonloppuna oltiin Naantalissa viettämässä isän syntymäpäiviä. Gimma sai vaan lenkkeillä ja suurimmaksi osaksi viilettää vapaana, koska minä olen laiska lenkittämään hihnassa. Varsinkin nykyään kun Gimma vetää hihnassa.. Äippäkin halusi lenkittää Gimmaa niin annoin sen käydä Gimman kanssa ulkona. Yllättävän hyvin se totteli (vakoilin ikkunasta.. )! Muutaman kerran meinaan ollaan käyty niin että minä olen ollut mukana (minulla on ollut Topi ja Toukkis) niin Gimma ei kuuntele yhtään äitiä. Katselee vaan minua... No tämän perusteella en silti veisi Gimmaa äipälle ja isälle hoitoon..


 


Topi ja uusi takki



Niin ja kisakirje tuli..me ollaan nummerolla yksi (samaan aikaan menee EVL-kehä).. Minä en edes pysty sanomaan mitä ajattelen, menin ihan sanattomaksi tästä tiedosta. No jos tuota isäntää siteeraisi niin "se on sitten heti pois eikä tartte koko päivää jännättää"....mutta... Jos oikein tulkitsin niin suoraan paikallamakuun jälkeen alkaa meidän vuoro.. Eipähän tartte sitten miettiä leikitänkö tuota vai en... Määäääääää kuoooolen... Koiraurheilu on kivaa!


 


Miksei kukaan sano Gimmalle että sekin voisi jo vähitellen ressata?!?



 


Pienet iltareenilöt. Seuraamista, joka oli hienoa!!! Jäävät, kokeilin "ma" käskyn sijaan "maa" ja toimi paremmin. Eka maahanmeno oli tosi nopea, toinen ei niin nopea, mutta arvosanan hyvä saa. Gimmallakin on aikaa reagoida kun käsky on inan pidempi. Seisomiset oli napakoita.. Panikointi jatkukoon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti