12.1.2010

Pika tsekkaukset pihalla


Eilen illalla otin pikatokotukset pihalla kun sain isännän raahattua ulos. Ensin seuraamista isännän kiertäessä meitä ympäri ja häiriköidessä. Gimma oli kivasti mukana, mutta nyt poikitti. Sitten liikkeestä seisominen, isännän mukaan vähän tepsutteli, mutta jätin siihen ja palkkasin koska en tiennyt miten vahvaa tepsutus oli (Gimmalla tapana tepsuttaa etujaloilla, mutta kuten Niina sanoi niin toinen takajalka lukittuu käskystä => ei etene). Liikkeestä maahanmenossa kyynäreet jäivät vähän koholle, palkkasin tästäkin, koska meni kuitenkin maahan. Luoksetulossa tökkäsi (mutta tuli suoraan), mutta epäilen sen johtuvan tosi liukkaasta pihasta. Otin uudestaan ja se män hienosti. Luoksarissa isäntä vingutti vinkulelua ja pyöri Gimman ympärillä niin se oli liikaa ja Gimma lähti tulemaan minun luo. Pientä malia kiusattiin taas!  Yritän nyt keskittyä onnistumisiin eli käsitin Minnan ohjeesta, että elä tahkoa niin kauan että koira epäonnistuu..? Kokeillaan nyt näin mennä hetki. Tosin jatkossa en aijo olla näin lepsu...


Viime lauantaina ilta vietettiin kyläilemässä ja Gimma jäi vapaana touhuumaan meidän alakertaan. Isäntä oli tuonut riistakameran metsästä niin viritettiin se meille kotiin. Siitä näkyi hyvin millainen trafiikki täällä on aika-ajoin ollut (kamerassa näkyy myös kellonajat niin se on aika havainnollistava). Täytyy virittää se joku toinenkin kerta jos kamera ei lähde metsälle takaisin..


Ainiin, eilen kun lähdin Gimman kanssa lenkille niin äiti tuli kahden lapsen kanssa vastaan. Gimma oli intopiukassa kun näki lapsia pulkkien kanssa. Äiti totesi meille, että "ompa se kasvanut viime kesästä". Minulla ei ole kyllä mitään käsitystä ketä tämä henkilö oli.. Ainakin meidät on siis huomattu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti