12.1.2010

Tokoa x 2


Aamulla ja illalla.


Aamulla ensin noutoa. Muutama nouto eri tyyliin. Ihan kivasti meni. Pitäis se metallikapula vihdoin hankkia.. Vähän seuraamista ja jäävät. Kerran maahanmenon seisoi, otettiin uusiksi ja se oli hyvä.


Illalla kepon silmän alla. Ensin ruutua. Vein alustan itse ruutuun. Hienosti meni sinne. Sitten uusiksi ilman alustaa ja yhtä upea (matkaa oli siis 9m)! Pysähtyi hienosti kun käskystä ja pallo taas palkaksi. Toivottavasti joskus päästään voittajaan, ettei turhaan tätä liikettä treenata.. Sitten perusasentoja eri kulmista ja sivuaskeleita. Sivuaskeleet oli MAKEET! Niitä ei olla siis kuin muutama kerta kokeiltu. Seuraavaksi...seuraaminen. Koira poikitti välillä rankasti.. Jos joku toimii niin joku pissii, jäävät olivat siis hyvät. Tuo poikitus on siitä pahaa kun epäilen sen vaan kokeessa pahenevan mitä pidempi seuraaminen on. No vielä aikaa ja sitä kautta toivoa...hope so..


Tänään Gimma ja Touko saivat nauttia porsaan ydinluuta kun isäntä kävi shoppaamassa niilla rehuja Murren Murkinasta. Näin pakkasten aikaa voi ostaa koirillekin raakaruokaa kun ne voi säilyttää ulkona. Meillä kun pakkasessa ei ole ylimääräistä tilaa tällä hetkellä. Gimma ja Touko kävi myös puntarissa, G 23,5kg (se ei ole lihonnut!) ja T 28,8kg.


 


Minna: Taisin käsittää oikein, mitä tarkoitit. Kepon koulutus on vielä vaiheessa niin siitä ei aina ota 100%:sti selvää. Tällöin on mielestäni parempi palkata kun omasta mielestä se meni maahan (siinä tilanteessa en jaksa murehtia parista sentistä kyynärissä, jos nyt olivat edes ilmassa kun siitä ei kepokaa ollut varma). Tuota seisomista en tosiaan ala nyt työstämään, steppailkoon etujaloilla kunhan ei liiku muuten. Niin ja...kokeeseen on aikaa kaksi ja puoli viikkoa, meidän plokissa on tuo kalenteeri tuossa sivussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti