20.3.2010

Bon anniversaire Touko!


Opin sovasti ranskan tunnilla hyvän lauseen, eli suomeksi: Hyvää Syntymäpäivää Touko! Toukkiksella oli siis torstaina 1vee syndet. Nyt Toukkis on virallisesti siirtynyt pennusta nuoreksi ukkeliksi. Syntymäpäiviä juhlittiin sitten koko perheen voimin.


Tottai kakkua oli tarjolla!



 


Sitten perhepotretti



 


Synttärisankari (alkaa poseeraaminen jo tuntua suupielissä )



 


Kakku kelpasi!



 


Huoltajat


 


Jatketaan tokotuksella.. Perjantaina oli taas tokot. Gimma oli erihyvä! Liikkeestä seisomisessa ei pysähtynyt ihan hyvin eli se tehokuuriin. Paikallamakuussa menin piiloon ehkä puoleksi minuutiksi. Gimma oli ollut tosi kivasti paikallaan, ääniin se reagoi, mutta ohjaaja sanoi että tuollaisiin saakin reagoida (eli kun kuuluu kolaus niin saa kääntää päätä). Tosi kiva juttu, että piiloon meneminen ei vaikuta Gimman elämään. Tuohon ääniin reagoimiseen tuskin pystyn tekemään mitään, koska Gimma pitää silmällä ympäristö ja se asia on vaan niin. Sitten sivuaskelia. Oikealle siirtymiset oli tosi hyvät. Vasemmalle siirtyminen vähän kökkö kun en osaa oikein itse hallita omaa vasenta jalkaani, mutta ohjaajan mielestä ei ollut pahoja törmäyksiä. Hieno homma. Tuo seuraaminen on selkeästi Gimman praavuuri ja se osaa siihen liitettyjä liikkeitä tosi hyvin (yksinkertaisena se pysyy sivulla kun käsky on annettu, liikkusin minä sitten miten tahansa). Kaukot meni sitten pipariksi, nyt jumisi ja aika monta kertaa. Kisanomaisesti otettiin seuraaminen ja kaukkarit putkeen. Seuraaminen meni hyvin, mutta kaukkareissa näkyi häiriöherkkyys. Ensimmäinen nousu hyvä, mutta sitten jumi. Otin askeleen eteen ja uusi käsky, sitten nousi. Gimmalla oli ihan armoton kyttäys ruutuun kun se oli naaman edessä (siis viistosti minun takana) ja muut reenasivat sitä kaukojen aikana. Treeniä ja paljon tarvitaan!! Ruutu treenit oli helkkarin hyviä, Gimma juoksee niin kovaa että sen pysäyttäminen on jo aika haasteellista. No se on minun ongelmani!


Perjaina päivällä Gimma pääsi mukaan ruokaostoksille. Ensin käytiin täydentämässä raakaruoka varantoja Murren Murkinassa. Hyvä kun päästiin sisälle niin joku bokserin näköinen (raskaampi vaan huomattavasti) alkoi riehumaan Gimmalle. Gimma seisoo tyynesti sen edessä nokka pystyssä ja suuntaa ajatukset kaupan taka-alalla oleviin raakapakastearkkuihin. Eli ei anneta muiden häiritä kun on muita ajatuksia.. Mukaan lähti perinteisesti lohta, naudan karkeeta jauhelihaa, sian jauhelihaa ja meille uutuutena broilerin sisäelinseosta (pitäähän sitä lemmikkiä lelliä.. ). Sitten käytiin vielä Mustissa ja Mirrissä katsomassa uutta pantaa (miten niin pantafriikki..), mutta sopivaa koko ei löytynyt. Harmi se oli niin magee, vaaleanpunainen, käärmeennahkainen ja siinä oli koiranmuotoiset timanttikoristeet. Mutta se pieninkin koko tuli pään läpi.. Pitää jatkaa etsintää ja käyttää Gimman viime kisoista voittama lahjakortti johonkin muuhun turhuuteen..


Tänään ei päästä viimoiselle aksakerralle kun se on peruttu. No.....toukokuu tulee toivottavasti pian...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti