11.4.2010

Taas pyöräilemässä! Ja juoksu alkoi..


Isäntä vinkkasi minulla 5km päästä kotoa yhtä lenkkiä, mikä voisi sopia koiran kanssa pyöräilyyn. Kävin sen tänään Gimman kanssa katsomassa ja VAU! Tosi magee lenkki, puolessa välissä pääsee koiran uittamaan joten soveltuu lämpimämmälläkin juoksutettavaksi. Lisäksi melkein koko matka on kevyen liikenteen väylää niin siellä ei liiku autojakaan, ainoastaan hevosia. Tietenkin kesää kohti reitti varmaan saavuttaa liikkujien suosion, mutta ei meille ohittaminen ole sinänsä ongelma (hevosten ja autojen kohdalla vielä pysähdyn). Hienosti Gimma ohitti pihaltaan räkyttävän koiran vaikka se juoksi pitkän matkan meidän "vieressä" verkkoaidan toisella puolella.


Reitti oli noin 7,4km pitkä, josta Gimma juoksi vapaana 2,7km vapaana. Oli pakko päästää se vapaaksi kun metsätöiden takia tie oli vetelä enkä pystynyt keskittymään koiraan ja polkemiseen. Varmasti kevää kuluessa se tulee kuivumaan ja sitten se on pro-reitti. Ylämäkiä ja alamäkiä oli sopivasti. Harmi kun pyörän matkamittarista on johto poikki niin ei pääse seuraamaan keskinopeuksia yms. mitkä olisi ihan kiva tietää. No jos isäntä ei saa sitä kuntoon niin täytyy ostaa kokonaan uusi mittari vaikka tietokonepäässä ei olekaan vikaa.


Kaiken kukkuraksi kun päästiin autolle niin koira ei edes läähättänyt.. Vapaana ollessa yritin pyöräillä niin kovaa kuin pystyin (mutta ei se vauhti oikeasti kovin kovaa ollut vetelän alustan takia), mutta remmissä Gimma sai vain ravata. Olen jotenkin siinä käsityksessä, että ravi olisi parempi liikuntamuoto kuin laukka..???


Voi kökkö, veritippa löytyi lattialta ja juoksuhan sillä on.. No katsellaan, miten koiranpäivä esiintymisen kanssa käy yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti