19.9.2010

Miksi koiralla on pikkuhousut?

Eilen vietettiin aivan mahtava ilta juhlistaen hallin valmistumista. Hyvää ruokaa ja viiniä, mitä siitä muuta tarvitseekaan..

Ihmettelin jo eilen kuinka Väinö oli kiinnostunut Gimman takapäästä, mutta aamulla syy selvisi. Gimma aloitti juoksun. Onneksi päästään kuitenkin ottamaan osaa möllitoko-kokeeseen. Tänään aamusta AT Canikselle treenaamaan. En jaksanut ottaa pöksyjä pois kun talutin Gimman sisältä autoon niin eiköhän yksi lapsi huomannut Gimman pöksyissä ja kysyi äidiltään "Miksi koiralla on pikkuhousut?".Siinä sitten naurua pidellen kävelin autoon.. Täytyy kyllä sanoa, että hyvää väliin nuo juoksut tuli, agissa on nyt viikon tauko ja yritän katsoa loppuvuoteen vielä avo-starttia.

No sitten reenilöihin. Otin jäävät, meni hyvin. Noudon x3, ensimmäinen hyvä (ja miksi ihmeessä otin toisen kerran??, toinen huono kun jostain kumman syystä koira pysähtyi hetkeksi n.1m ennen minua???, kolmas ok). Kaket hyvät, sais vaihtaa napakammin, mutta parempi näin niin ei mene liian hektiseksi (tekee kuitenkin puhtaat vaihdot). Stoppi ok, pallo oli taas takapalkkana (laitoin sen sinne ennen treenejä Gimman huomaamatta) ja sitten otin pari suorapalkalla. Hyppy hyvä, palkkasin istumisesta ja sitten otin sivulle (sitä en muista oliko perusasento suora lopussa..??). Paikkamakuu lopuksi (meinasi unohtua!!). Olin ehtinyt jo palkkaamaan pallolla, joten Gimma oli ehkä liian täpinöissä. Menin piiloon hyppyesteen taakse, en sitten tiiä johtuiko leikistä vai ihme kyykistelystäni hyppyesteen takana, mutta Gimma nousi.. Palautin sen makuulle ja siellä pysyi.

Tiistaina aksaamaan AT Canikselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti