8.10.2010

Aamuaksaa

Taas aamusta aksaamaan AT Canis-halliin. Keppien lisäksi yritin miettiä mitä muuta teen ja vähän jotain pientä siinä sitten sudittiin. :)

  • Ensin rengasta. Kaikki toistot menivät oikein!! Gimmallahan on ollut tyylinä mennä rengaan sivusta läpi. Nyt vaan oikeasti pitää harkata, eikä olettaa koiran ymmärtävän mikä on oikea suoritustapa.
  • Sitten otin A:lla kontaktiharkkaa. Nämäkin onnistuivat..!! Tosin välillä pyrkii ennakoimaan 2on2ff, joten odotan vaan että tekee halutun suorituksen josta palkka (=nami). Tosi mageeta miten siiitä näkee kun se yrittää (pää menee vähän alas, takajalat alkaa "hakea" pintaa jne.). 
  • Kepeissä oli tällä kertaa keskellä kaksi tyhjää väliä (tyhjä, kaari, tyhjä) eikä se vaikuttanut mitenkään suoritukseen. Lisäksi alussa ja lopussa tuplakaaret. Putki oli taas keppien varmistamassa vauhtia. :) Selkeästi huomaa, että Gimmalla on enemmän vaikeuksia kepeille lähteä tosi oikealta kuin vasemmalta, eli tämä tulee jatkossa huomioida. Lisäksi sen tulisi ymmärtää jarruttaa ennen keppejä voimakkaammin, mutta kait tuollaiset taidot tulee vain harjoittelun myötä (??).
Ihanaa huomata, miten koira oikeasti seuraa ohjaustani. Tuntuu, että vaikka Gimma on aika pallohullu niin se palkkautuu hyvin jo siitä, että se pääsee suorittamaan esteitä joita minä sille näytän. Ja jos koira menee "väärin" niin ohjausta muuttamalla saan sen menemään eri tavalla (ei siis vain syöksy johonkin suuntaan x). Palkitsevaa tällaiselle vihreänokkaiselle.

Gimma on viimepäivinä ollut lievästi ärsyttävä. Jos Toukkis yrittää iskeä sitä niin silloin olemme hyväksyneet, että Gimma kertoo, ettei enää ole sen aika. Mutta eilen illalla meno alkoi mennä hieman yli. Gimma oli sitä mieltä, että kun HÄN makaa sohvan vieressä Toukkiksen ei tartte kävellä hänen ohi.. Gimma siis ärähti Toulle eikä siinä meidän mielestä ollut mitään iskemistä Toun puolelta. Voitte kuvitella olinko minä tästä asiasta samaa mieltä. Gimma siis vietti loppuillan ihan yksikseen. Katsellaan miten meno tästä jatkuu, nyt ainakin näyttäisi että Gimmalla on eri ääni kellossa. Jokin raja nyt sillä MINÄ MINÄ -asenteella nyt pitää olla.. Nyt ne nukkuu tuossa matolla kylki kyljessä eli ei täällä koko aikaa roihu. ;)

Lisäksi koirat saivat matolääkkeet, Gimma Flubenol vet:ä ja Toukkis sai Drontal Comp. vet:n. Täytyy taas ensi kerralla muistaa antaa jotain muuta merkkiä.

Taas on sattunut ja tapahtunut. Eilen illalla Toukkis veti hännällä Gimmaa silmään. Gimma oikein ulahti. Onneksi silmä on nyt ihan normaali ja aristus hävisi yön aikana. Toukon häntä on kyllä tosi paha osuessaan, se kun on oikeasti hirveä piiska.

Loppuun kevennykseksi kuvia peltolenkeiltä. Harmi vaan kun lähipellot on taas jo kynnetty..

Hyökkäys

Toukkis vauhdissa

Ota kiinni jos saat!

Loikkimista

Painia

Toukkis spurttaa mamman luo..

Taas mennään..

Vaanitaan

Taas vähän painitaan..

Välillä ruokaillaan

Sitten harrastetaan juostaan kilpaa ja taklataan toisiamme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti