5.10.2010

Have fun! :)

Nyt kun on koulua aika joustavasti niin otettiin aamusta suunta AT Canikselle. Olin sunnuntain aksassa ilman koiraa, niin yritin ottaa radat ylös ja harkkaa niitä. Tässä muistiinpanot:


Tosin yllä olevaa pyöritystä aitojen ja putken kanssa en ottanut vaan harkkasin keppejä omilla sovelluksilla. Tarkoitus oli opettaa hakemaan keppejä eri kulmista. Kokeilin myös lähettää kepeiltä Gimmaa "väärästä suunnasta" (=tarkoitan että se olisi tehnyt 180 asteen käännöksen kepeille), mutta se oli jo liian haastava. Yhdestä välistä kaari puuttui ja lopussa oli tuplakaaret. Pujottelut oli aivan sikamakeita, Gimma menee kyllä kovaa! Olen tyytyväinen Gimmaan!Lisäksi tein alla olevaa rataa, mutta en oikein saanut sitä sujumaan niin kuin olisin halunnut. En vaan oikein pysty yksin vielä yksin tekemään tuollaista kun en yhtään tiedä miksi koira menee eri tavalla mitä ajattelin. Kokeilemalla tietenkin huomaa eroja, mutta...ehkä jatkossa tuollaiset vaikeammat harkat teen jonkun toisen kanssa, joka sanoo mitä teen väärin. Tuo "putkipyörittely" olisi luultavasti ollut enemmän juuri sellainen minulle sopiva harkka yksin tehtäväksi.

Toukkis oli myös mukana hallissa, mikä oli virhe. Yksi koira minulle halliin kerralla. Gimma kuumuu aivan liikaa kun harkkaan Touta ja lisäksi kun sillä on tosi huono kunto niin se väsyy jonkin verran huutaessaan.Onneksi kun likka on nyt terve niin voidaan aloittaa taas kunnon lenkit ja kunnonkohotus ja kohta meillä on häkki autossa niin ongelma on ratkaistu!

Toukkis harkkasi myös alinta harkkaa, mutta pätkissä. Tou seuraa vain kättä (namit pitää jatkossa muistaa ottaa pois kädestä), joten se ei välillä keskity tekemiseen. Tosin sen kanssa niin vähän oltu kentällä, että sallittakoon tämä. Annoin Toulle vain puolikkaan satsin aamulla ruokaa, joten ehkä olisi ollut hyvä antaa vaan koko satsi. Toukkis on meinaan aika nälkäinen miäs.

Lopuksi kotipellolla jäähdyttelyt, nyt on kaksi väsynyttä koissua kotona. Ja hauskaa siis oli!!!

Niin ja me saatiin Turkuun toko-kokeeseen paikka!!!

5 kommenttia:

  1. 7.11 tai virallisestihan koe on Liedossa..

    VastaaPoista
  2. aattelinki, että menee mun työharjottelun kanssa päällekäin - odotamme siis videota koitoksesta!

    VastaaPoista
  3. No voihan kökkö. :( Olisi ollut kivaa jos olisit tullut mukkaan jänskäilee.

    VastaaPoista
  4. Oisin kyl ollu ihan ehdottomasti mukana !

    VastaaPoista