28.12.2010

Joulu tuli ja meni

23.pv Mika saapui Naantaliin Toukkiksen kanssa. Illalla menin niitä tietenkin juoksuttamaan lähellä olevalle kalliolle. Gimmalta tämän rallituksen seurauksena sitten halkesi kynsi. Tsiisus, taas. :( En tiedä voiko pakkanen (illalla oli -25astetta) ja rallittelu kovalla kalliolla saada tuon aikaan? Etujalkojen kynnet sillä on kyllä vähän pitkät kun olen niitä unohtanut leikata tarpeeksi usein (=parin viikon välein). Takajalan kynnet näyttävät kuluvan hyvin itestäänkin.


Jouluna Gimma sai moikata veljeni ja hänen puolisonsa uutta tulokasta "Masaa". Gimman mielestä lapsi oli kiva ja superkiinnostava kun se itki tai muuten äänteli. Pedit ja muut piti tietenkin tutkia. :) Touko sen sijaan oli ensin ok, mutta kun tajusi, että siinä on lapsi alkoi murina. Toukkista jännitti kovin pieni nyytti.


Tänään käytiin ATCaniksella tokottamassa ja agsaamassa. Gimmalla oli tossu jalassa. Omat fiilikset oli suorastaan pyllystä niin eihän sitä koiraltakaan voi täyttä vaatia. Ensin paikkamakuuta, hyrräsin auton ja hallin väliä Gimman ollessa makuussa. Siinä vaiheessa kun aloin potkimaan narupalloja sen ympärillä se nousi. Uudestaan maahan ja lisää palloshowta. Ja vielä menin piiloon, pysyi hyvin. Tais olla vähän liikaa kun alussa kyllä pysyi pallopotkujen aikana, mutta kun menin aina vaan lähemmäs niin sitten se kosahti. Sitten metskua (nyt paluu tuli nopealla ravilla). Olen kiihdyttänyt sitä kovasti metallista, joten nyt lähtövinkasut ovat tulleet myös metallille. Ilme oli kuitenkin tosi hyvä! Seuraaminen oli hyvää. Sitten agiin. Puomin kontaktia, jossa Gee ottaa hyvin kontaktin jos olen sen edessä. Mutta auta armias jos olen sen takana niin koira ei mene kontaktille.. :( Tätä täytyy Savikon kanssa pohdiskella. Kerran Gimma meinasi lentää puomilta tosi pahan näköisesti, mutta onneksi sai korjattua askeleensa. Lopuksi keppejä, jonka perässä putki, mutta lopetettiin siihen kun tossujalka piti keinonurmella huonosti. Gimma kaatui tossujalan päälle sen jääden kropan alle. Pelkään että hajotan vielä tuon rakkaan eläimen.. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti