8.12.2010

Vetoa kahdella juhdalla ja ohjaajalla +paikkamakuupohdintaa

Latasin nettiin vielä Niinan kuvaaman paikkamakuun. Jos joku osaa analysoida tilannetta niin mielelläni kuulisin nämä ajatukset.







Itse olen tullut siihen tulokseen, että tulimme liian myöhään paikalla ja paikkamakuussa Gimma ei tajunnut olevansa paikkamakuussa. Nyt treenaamme paikkamakuuta mahdollisimman paljon eri paikoissa, jotta keväällä olisi hyvä mieli taas lähteä kokeisiin.


Illalla käytiin isännän kanssa vetolenkillä. Isännällä oli minarit ja Toukkis, minulla pulkan kanssa Gimma. Ja kyllä, häntäluuni on edelleen kipeä..mutta ratkasimme asian laittamalla muovipussiin tyynyn. Kyllähän se vähän täristi, mutta mitä sitä ei rakkaiden rekkujen eteen tekisi. Sitten astialle takaisin... Lähitiet todettiin hiekotetuiksi, joten kotikonnuilla vedättäminen taitaa jäädä tähän. Seuraavaksi suunnataan sitten koiraladuille. Lopuksi teimme vaihtokaupan koirilla ja ihan hyvin se Gimma isäntääkin kuulemma veti. Gimman motivaatiota vetohommeleissa syö valtavasti jos sitä joutuu pysäyttelemään eli kun hullun päästää vapaaksi niin hullun pitää antaa mennä....!!!

2 kommenttia:

  1. Elä lannistu! Teillä on kaikki mennyt niin priimasti tähän mennessä, ettei tuo yksi kakkostulos ole kuin pakollinen tilastopoikkeus.

    Katsoin videon ja syitä voi olla varmaan tosi monta. Kyllähän Gimma näyttää vähän siltä, että ajatukset oli ympäristössä jo kun seisoitte siinä rivissä ja sitten sä poistuit paikalta.. mitä ihmettä?

    tuli myös mieleen, että ootteko tehnyt tottista parkkihallissa, kylmällä asvaltilla ja tilassa, jossa kaikuu vahvasti? en tiedä gimmasta, mutta meillä heta on ainakin sen verran terävä, että reagoi kyllä kaikkiin uusiin olomuotoihin ja ympäristöihin.

    tsemppiä vaan!

    elina & heta

    VastaaPoista
  2. Sitä yksi kokeempi tokoharrasta sanoi, että kokemattomuudelta näyttää.

    Ei Gimma ole tainnut olla parkkihallissa kuin autossa (ollaan oltu kaupassa tms.). Tuo pohja oli muutenkin haastava: ei Gimman tyylinä ole hypätä kapulan päälle (mutta kapula liukuu kivasti tuolla pohjalla), stopit venyy väkisin, karmiva meteli jne. Mutta me jatkamme treenejä, kiitos tsempeistä! :)

    VastaaPoista