21.1.2011

Savikon agit ja vetoooooo

Savikon ageissa oli taas rataa. Gimma oli minulla koulussa mukana kun otinkin extemporetunteja (Maaperätiedettä, kiinnostavaa!) koulusta. Koulusta siis ajettiin suoraan agiin. Gimma oli ageissa lievästi marinoituneen oloinen. Se kaahasi, mm. hyppäsi A:n harjan yli ja yritti jarruttaa kontaktille (osui, mutta sen pitää siihen pysähtyä). Eihän se siinä vauhdissa onnistu. Vauhdista huolimatta se ei valinnut esteitä mitenkään randomisti. Taas muistutus palkka maahan kontakteilla ja joskus voisi jopa kontakteilla palkata pallolla. Osaan kyllä huomauttaa koiraa kontaktien huonosta suorittamisesta, mutta en palkkaa vuolaasti kun Gee onnistuu..hyvä minä..   Tiukan käännöksen jälkeen olevat kepit menivät hyvin, mutta keppien jälkeinen takaakierto oli vaikea. Tuntui, että Gimma ei edes hahmottanut koko estettä. Itseeni olen ihan tyytyväinen, kykenin hallitsemaan pääni eikä tullut kuin kerran paniikki. Ainiin ja lentokeinun tuo taas veti. Sitten kun sille tulee se kaahotus sillä on tosi vaikea pysähtyä ja etenkin keinulle, muille kontakteille se edes yrittää.

Tulipas vedettyä kiva iltavetolenksu kera Toukkiksen ja Gimman. Ne tykkää ihan hulluna ja mikäs siinä pulkassa istuessa. Matka taittuu hyvin ja vauhtia piisaa.   Tällä kertaa lenkki oli 2,8km. Uusi lenkki on jo katottuna! Koirat jaksoi todella hyvin ja matkaa olisi voinut olla vieläkin enemmän. Niille on selkeästi iskostunut käytöskin kun ainoastaan kerran Gimma yritti leikittää Toukkista. Hirveä himo taas mennä uudestaan! 


Tassukuumiset lopuksi; Toukkiksella on toisessa takajalassa edelleen kylmänhalkeamat (joten seuraavaksi saa tossun jalkaan), mutta Gimmalle ei niitä ole vieläkään tullut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti