3.2.2011

Kaukkareita videon muodossa

Eilen ihan ensin tehtiin tunnarin nostoja. Taas palkkaa eri vaiheista. Välillä tunnari nousi maasta sikarin lailla, mutta en jaksa siitä nipottaa. Tärkeämpänä pidän rauhallista otetta ja muutenkin rauhallista mielentilaa, johon nyt kotona yhden kapulan kanssa kykenee. 


Innostuin kuvaamaan parina kertana kaukkareita kun itse on edestä niin vaikea nähdä mitä koira touhuaa. Pari kertaa nidottuna yhteen; toinen ehkä viikko sitten otettu, toinen tänään. Matkaa kummallakin kerralla noin 5metriä. Tuommoinen sekatekniikka sillä on, vähän näyttää välillä tulevan eteenpäin.. 

Videon lopulla Toukkis harjoittelee vatiin koskemista. Pitkä matka on siihen, että saan sen seisomaan kahdella jalalla rauhallisesti vadilla. Toukkis on niin suloinen, että sille ei voi olla nauramatta. Harmi kun sen ilmeitä ei näy videolla.

Täytyy joku kerta ottaa treeneihinkin kamera mukaan, että näkee mitä kaikkea sitä itsekin nykyään touhuu. Onkohan omat pakkoliikkeet vaan pahentuneet..... 


2 kommenttia:

  1. Minusta nuo kaukot olivat siistit! Ja Toukkis ihanan touhukas. :)

    VastaaPoista
  2. Tou on kyllä touhukas, mutta samalla tosi yksinkertainen. En tiiä pitäiskö tuo vati laittaa meidän väliin niin se näkis minut (ja namit ;) ) edessään. Ei olis niin kova kiire.. :P

    VastaaPoista