11.7.2011

Mökkeilyä

Torstaina Niina oli taas ollut aksaamassa. Vähän oli kuulemma menopeli hyytynyt helteessä loppua kohden, muuten oli mennyt kuulemma hyvin. Ongelmana eteen nyt nousee puomin ylösmeno, jolle tarvitsee jotain nyt tehdä. Katsotaan nyt onko se pysäytys vain laatikko, pysäytyksen pystyy opettamaan helpommin..ja sen suorittamista pystyy valvomaan helpommin, mutta katsellaan.. 


Viikonloppu meni erittäin ihanissa säissä mökillä. Gimma oli taas mamman nähdessä tosi onnellinen, voi toista.. <3 Uitua taas tuli ihan sikana. Gimma on kyllä niin hullu uimari ja tykkää touhusta kuin hullu puurosta. Rannalla komentaa kun mikäkin johtaja heittämään lelua. :D Kokeilinpa sitten huvikseni, että saanko sitä vedessä haukkumaan edessäni niin eipä se siitä miksikään muuttunut. Yhtä hyvin paukutti oli vettä kaulaan asti tai ei, eläinkokeet ovat kivoja. :P Vähän tuli myös kokeiltua miten Gimma hinaa rantaan "hukkuvaa" (minä olin uhri) ja hienosti meni. Eihän se yllättänyt, että se ampuu äänen kera veteen, mutta se yllätti että pieni manuaalini kykeni raahaamaan minut rantaan ilman minun jeesiä. Loppumatkan Gee hienosti nyki minut rantaan. Jos haluat katsoa videon niin suosittelen lämpimästi laittamaan kajareita hiljaselle.. :}





Eilen illalla kotona otettiin vielä isännän avustuksella tunnari. Nyt koitimme keinoa, jolla ensin Gee etsin yhden piilotetun jonka jälkeen kisanomainen tunnari. Meni tosi hyvin! Nokka oli auki heti ensimmäisestä kerrasta alkaen! Ekalla luovutus kaukana ja molemmilla kerroilla paluu todella hidas (jolkoti jolkoti mallia ;) ). Mutta eipä tuo haittaa. Oma vika kun antaa painetta liikaa.. Pääasia on kuitenkin, että oma löytyy!


ps. BH-koe lähestyy........ :X Onneksi olen 19pv. alkaen kotona niin voi paniikkitreeniä ennen koetta..onni on työ, jota pystyy sujuvasti muokkaamaan, että harrastaminen onnistuu.. :P

4 kommenttia:

  1. Ihana Gimma! Koirat ovat yllättävän tehokkaita uimareita. :) Meillä Lysti kiertää minua ympäri vaikka uin "täysillä". Lykky menee myös jo ohi.

    Ette te BH-kokeeseen mitään paniikkitreeniä tartte. Menee reilusti läpi hupsista vaan (perusteet: toko-taso eikä kahjo koira). :)

    VastaaPoista
  2. Gimma kiittää, se on kyllä niin uimamaisteri. :)

    Kumpa voisikin olla vain panikoimatta, ehkä sitä joskus oppii..? :( Voisin kyllä vielä tänänkin illalla tehdä sääntökirjan kertauksen osa xxx. Viimeksi treenatessa unohdin antaa käskyjä temponvaihdoissa kun laskin paniikissa askeleita..olen niiiin onneton.. :/

    ps. mitä jos omistaja on kahjo..? ;)

    VastaaPoista
  3. Ei jännittäminen ole kiellettyä tai tee kahjoksi. :D Minä vannon aina agi-kisojen rataan tutustumisessa, etten enää ikinä ilmoittaudu mihinkään. Ja kisojen jälkeen plaraan kisakalenteria.

    VastaaPoista
  4. Täytyy sanoa, että ollaan me ihmiset aika hassuja kun ajetaan itsemme uudestaan ja uudestaan tilanteisiin, joissa olo ei kuitenkaan ihan mukavinta ole. :)

    VastaaPoista