4.7.2011

Rauhallinen viikonloppu kotona, luksusta!

Täytyy hyödyntää turha aika junassa ja tehdä päivitykset.. Viikonloppu meni rauhallisissa tunnelmissa, mökkimessuilla ja takapihaa rempatessa. Kohta takapihalla on aita niin voi takapihanoveakin pitää huolettomasti auki. Koirat tykkää. :) Niin ja kun luulin, että pupuongelma on selätetty niin eihän se ole! :( Pystyn kyllä pysäyttämään Geen, jos huomaan tilanteen nopeasti, mutta jos se pääsee ajamaan niin sitten se menee.. Onneksi Geellä ei ole riistaviettiä, ajaa vain saaliilla (eli lopettaa kun pupu katoaa, ei lähde jäljestämään sen perään). Tähän pitää taas puuttua kunhan palaan kotiin. *huoh*


Ensin oli suunnitelmassa mennä viesteilemään, mutta kuuma keli teki laiskaksi molemmat ohjaajat.. :) Gimma treenasi siis ainoastaan tottista ja tokoa. Kummasta sitä aloittaisi, toko-ahdistuksesta vai BH-treenistä... No aloitetaan huonosta ja päädytään hyvään eli toko-raportti ensin. Tunnari: koira taas kyyläsi ja yllätys melkein kaikki kapulat kävi suussa. Ihan liian korkea vire eikä keskittynyt. Kolme toistoa, oma tuli ja lopetettiin. Viimeinen toisto oli oikeasti hyvä, oikein tuhina kävi ja Gimma keskittyi..vihdoin.. Ruutu: Ei kannata sanoa "valmis", koska koira ampuu ruutuun. Muuten hyvä, tämä ei näköjään ole unohtunut. Kaukot: liikkuu vähän kaikkiin suuntiin..ahdistaa (siis minua).. Kehitän jo nyt itselleni hyvät ahdistukset piirimestiksistä. Sitten BH-treeniä: Lauantaina otettiin hiekkakentällä treenit, Mika toimi tuomarina ja henkilöryhmänä. :P Lämpöä oli jo puolenpäivän aikaan reippaasti (mittari taisi näyttää 30astetta), mutta Gee toimi tosi kivasti (olin tosi positiivisesti yllättynyt!). Otin suoraan autosta, josta lähdettiin kaavioon (ei siis mitään hetsauksia tms.). Intensiivistä menoa, tarkkuus selvästi kärsi, mutta kuumuus oli aika huumaavaa, mutta vietti pysyi! Tein kaavion remmissä ja jäävät. Ihan jees menoa! Ensiksi ajattelin jättää välistä helteen vuoksi, mutta sitten päädyin treenaamaan, koska sopivaa säätä koetta ajatellen on vaikea tilata. Paikkamakuussa tosin nousi kyynäreet (tässä vaiheessa Mika häiriköi Toukon kanssa). Tämän jälkeen suuntasimme Murreen ostoksille ja Gimma sai luvallisen ketjun itselleen. Tosin olen edelleen lukkopannan suuri fanittaja.. Sunnuntaina illasta uusiksi BH-treeni taloyhtiön nursilla. Siinä mahtuu kivasti vääntäämään kaavion. :) Kaavio kahteen kertaan + jäävät. Kivaa menoa taas. Lopuksi paikkamakuu kun jäin suustani kiinni naapurin kanssa. Pysyi kivasti vaikka aika oli pitkä 10-15min (??), vähän tosin liikutteli jalkojaan ja veti lonkalle. Olisin halunnut ottaa tunnarin, mutta jätin sen välistä koska kädet oli puutarhakalusteiden käsittelystä ihan öljyssä. Aina ei voi voittaa, mutta nyt on ainakin nätit kalusteet. :)


Nyt olenkin koiraton koko seuraavan viikon. Toukkis jäi kotiin, koska työt kentällä alkoivat. Ei joudu poika sitten olemaan jalat ristissä Seinäjoella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti