1.7.2011

Toukkis muuttuu kalaksi..

..isäntä varoitteli kun kerroin kuinka paljon Herra Tou on uinut. :) Joka ilta, melkein joka aamu ja töiden jälkeen tietty pitää päästä uimaan.. Edellispäivänä myös Toukkis tokoili ja oli ihan pätevä. Paikkana asuntolan edusta (laatoitettu alusta), joka oli "steriili" sillä hetkellä (=ihmisiä/lintuja/muita häiriöitä ei ollut). Tein seuraamista ja huomasin, että mitä enemmän teen käännöksiä niin sitä paremmin Tou pysyy mukana. "Pitkissä" suorissa keskittyminen herpaantuu tosi helpolla ja niitähän alo-luokka on.. :/ Luoksetulo oli tosi hyvä, no perusasento ei nyt ihan suora ollut mutta Toun kanssa ei edelleenkään nipoteta. :} Liikkeestä seisominen yllätti, tein sen todella suurin avuin (eli käännyin melkein käskyn antohetkellä Toukkista kohden) ja Tou seisoi! Seuraavat seisomiset pienemmällä avulla ja edelleen ukkeli pelitti. Aivan mahtiäijä. <3 Sitten vielä paikkamakuu ehkä 40sekuntia nakinpalat jalkojen välissä. Hienosti pysyi, tosin tilanne ahdisti Touta aika paljon..Tou ei edes "uskaltanut" katsoa nakkeihin päin kun teki ilmeisesti niin pahaa. Paha minä kun kiusaan pientä poikaa.. :)

Eilen otettiin myös pikku-tokotusta ja meno oli taas erilaista.. Seisominen oli unohtunut (tarjosi kovin istumista). Nyt ajattelin, että enää vaan käänny helpottaakseni Touta seisomisessa. Olisikohan se jäänyt siihen apuun vähän kiinni? Muutenkin kaikki tuntui kovin hankalalta kun dammy oli näkyvillä (otin sen mukaan kun mentiin tokotuksen jälkeen uimaan). Seuraamisessakin häröili minkä ehti yms. :( Voihan Poukkis, olet aika tuuli-viiri..


Gimma osallistuu nyt piirin tokomestiksiin voittajaan edustamaan seuraa. Olin kyllä aiemmin suunnitellut meneväni seuran tokokokeeseen, joka on piirimestistä parisen viikkoa aiemmin..mutta nyt en tiiä onko hommassa mitään järkeä. Jos joku kosahtaa seuran kokeessa niin en kuitenkaan ehdi tekemään asialle mitään parissa viikossa..varsinkaan kun tuossa vaiheessa asutaan vielä pääosin eri osoitteessa.. No katsellaan, tässä on viikko aikaaa miettiä asiaa. Aika vaiheessa tuo voittaja meillä vielä on, mutta ainakin kokeen jälkeen näkee missä vaiheessa. ;)

Eilen Niina oli taas ollut Gimman kanssa agsaamassa. Vähän erilainen ohjattava Niinan mukana Gee on kuin Paavo. :] Mutta nätisti kuulemma Gimma menee ja ohjautuu tämänkin kouluttajan mukaan hyvin. Siitä on hyvä jatkaa!

Viikonlopuksi suunnataan Toukkiksen kanssa Espooseen (jee, kiva mennä kotiin kun sielläkään en ole hetkeen ollut!). Gimman kanssa armotonta BH-treeniä sekä viesteilyä. Niina menee ehkä vielä agsaamaan Geen kanssa.

3 kommenttia:

  1. BH-treeniä täälläkin..., ollaankohan taas samassa kisassa, kun myös meillä on tuo bh-yritys 23.7.:)

    VastaaPoista
  2. Varmaan ollaan, jos Toijalaan olet tulossa..? Me kyllä onnistutaan ilmoamaan itsemme usein samaan paikkaan, kivaa kun ei pidä yksin jännittää. :D Tsemppiä treeneihin!

    VastaaPoista
  3. Jep, sama paikka. Joten siellä päästään sitten yhdessä jännittämään:) Samoin tsemppiä myös teidän treeneihin, hyvin se menee:)

    VastaaPoista