7.8.2011

Gimma 3vee!!

Tyttö täytti perjantaina jo kolme vuotta, mihin tämä aika katoaa?? Muistan vielä kun käytiin vuokra-autolla (joka oli ihan hirveä mopo..) Gee hakemassa Heliltä ja Timpalta. Jännitti aivan sairaasti miten me tullaan pärjäämään malinuaalin kanssa, mutta hyvinhän tässä on pärjätty kokonaisuudessaan. :) Synttärikemut pidettiin Seinäjoella kun isäntä tuli tänne ja kemut yltyi kolmipäiväisiksi, koko viikonlopun oli herkkuja (=koiranmakkaraa) tarjolla.


Paljon onnea! Onnittelut myös muille sisaruksille, joita on riittämiin.. :P


Kaikki yhes koos herkuttelemassa


Nyt Gimma jatkaa oloaan Seinäjoella viikon verran ja sitten palaa taas Espoo elämään Mikan + muun tiimin kanssa. Aksataukoa Gimmalle kertyy parin-kolmen viikon kun Niina lomailee. Parin viikon päästä meillä on koe ja sitä ennen olisi tarkoitus hiota stoppeja. Kaikki treenikamat on kyllä Espoossa (unohdin isännälle sanoa, että ottaa ne mukaan...hups), mutta käyn ostamassa jonkun pallon niin eiköhän muu ole mielikuvituksesta kiinni. :) Tässä vaiheessa en jaksa stressata, katsotaan vaan miten meidän käy kokeessa. :)


Käytiin isännän kanssa viikonloppuna myös videokameraostoksilla, nyt on sitten oma videokamera. :) Kivaa kun pystyy kokeitakin kuvaamaan ja saa kameran purettua heti analysointia varten.

3 kommenttia:

  1. Onnea Gimmalle! Ja treeni-iloa sinnekin :)

    VastaaPoista
  2. Treeni-intoa riittää, syyskuussa sitten pääsee kotiin ja pystyy aloittamaan taas säännölliset treenaamiset. :)

    VastaaPoista
  3. Onnea maaliman parhaalle malinuaalle <3

    VastaaPoista