21.8.2011

Toukkiksen ensimmäinen vesityö!

Viikonloppuna alkoi sorsajahti, joten Toulle tuli työtä. :) Ensimmäinen vesityö on nyt takana ja todistettakin on olemassa. Hienosti Toukkis oli tuonut tavin Mikalle eikä aikonutkaan sitä sylkeä (mikä dammyn kanssa on ollut ongelmana). Mamma on ylpeä pikku-pojastaan, joka on oikeasti tällä hetkellä aika kuulantyöntäjä-sarjalainen. :) No toivottavasti nyt ei menisi sitten niin huonoon kuntoon kuin viime syksynä, jolloin kotiin tuli ruipelo-Tou, jolla paistoi kylkiluut. :( Ja kyllä Toukkis syö metässä, mutta kulutus on vaan niin kovaa.


Toukkis; ylpeä tavin noutaja


Lenkillä harjoittelimme Gimman kanssa peruuttamista ja vähän "tunnaria". Tuolle on hyvä alkaa opettaa jotain kun ensimmäisenä tarjoaa haukkumista. Tajui sentään kun kerroin että ole hiljaa ja tarjoa jotain muuta. :) Lisäksi tehtiin tunnaria x2 kävyillä. Hyvin löysi kävyn muiden muutaman muun kävyn joukosta. Toinen toisto niin, että olin vielä juuri harjoitellut peruuttamista yms. jolloin vire oli korkeampi ja taas tuli oma. :)


Tänään Gimman kanssa tokoa. Ensin liikkeestä istuminen; ihan hyvä, koira näyttää nyt osaavankin tämän. Sitten luoksetuloa, jota olemme treenanneet lenkilläkin. Toistoja tarvitaan miljuuna, että stopit olisi hyvät.. Sitten tunnaria; piilotin oman ja Gimma sai sen etsiä. Tosi hyvä, palautus oli ravilla mutta ote oli tasainen! Lisäksi tunnarin nostoa maasta ja pitoa, jota pitää treenata paljon vaikka nämä onnistuivatkin pääsääntöisesti. Huomautin heti jos ote kävi vähänkin. Voi olla, että ottaa vähän painetta, mutta katotaan.. Puunouto; ok, ote hyvä. Lähdössä pieni inahdus. Tehtiin myös iskuja (en kyllä tiiä ymmärsikö ideaa, mutta ehkä sitten joskus ymmärtää.. :D ). Palkkasin myös kerran vauhdista niin eiköhän seuraavalla kerralla pudottanut samassa kohdassa.. Metallia myös ja se oli hyvä! Sitten kaukoja, joissa huomasin että Gimma ei osaa seiso-maahan -tekniikkaa. Pitäisköhän olla niin ahkera, että opettaisi tämän oikein.. :P Lopuksi ruutua ja painotin oikeaa paikkaa. Kerran menin palkkaamaan vauhdista niin eiköhän loput toistotkin olleet pääpyöritystä juostessa (yritti kyylätä missä lentää pallo).


ps. Kun olen katsonut eilistä koetta muutamaan otteeseen niin ei se niin pahalta näyttänyt miltä se tuntui. :)

3 kommenttia:

  1. Katsoin toko-videonne, siitä tulee väkisin hyvälle tuulelle, koira tekee niin iloisena! Helpompi sellaista on työstää eteenpäin kuin perässä vedettävää mallia.

    VastaaPoista
  2. No joo, onhan se niinkin. Pakko kaivaa jotain positiiivista kun pisterivistä sitä ei löydy. ;) Mutta tuosta Gimman tyylistä tehdä hommia pidän.

    VastaaPoista
  3. Hieno Touko, alkaa ansaita ruokaansa! :))

    VastaaPoista